TRAGA SE ZA BELIVUKOVIM VOJNIKOM Pretražuje se kuća strave u Spužu!
Foto: Alo/ilustracija

Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, koji je u javnosti često pominjan kao "heroj sa Cetinja", jer se suprotstavio pomahnitalom ubici Vuku Boriloviću koji je tog dana oduzeo 10 života u ovom crnogorskom gradu, navodno je deo kavačkog klana, zbog čega crnogorska policija od prekjuče traga za njim!

Naime, on se sumnjiči da je deo grupe odgovorne za dvostruko ubistvo u Spužu u oktobru 2020. godine, kada su ubijeni "škaljarac" Damir Hodžić i njegov zet Adis Spahić.

TRAGA SE ZA BELIVUKOVIM VOJNIKOM Pretražuje se kuća strave u Spužu!

Foto: privatna arhiva

 

Za ove likvidacije se, da podsetimo, sumnjiče Veljko Belivuk, Marko Miljković i Nebojša Janković koji se u Srbiji terete za još sedam brutalnih ubistava, ali i Ratko Živković za koga se navodi da je bio krtica u škaljarskom klanu i pomogao kavčanima da ubiju Alana Kožara i Damira Hadžića na Krfu.

- U akciji policije koja se sprovodi zbog ova dva ubistva traga se i za Crnogorcem Dadom P., a uhapšene su četiri osobe, braća Bato i Dejan G., Darko P. i M.N. - navode podgoričke Vijesti.

Njih šestoricu, i S. K. koji je odranije u pritvoru, terete da su počinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo u saizvršilaštvu na štetu Barana Damira Hodžića i Adisa Spahića. Policija, inače, pokušava da otkrije gde su, nakon likvidacije, sakrivena tela ubijenih.

TRAGA SE ZA BELIVUKOVIM VOJNIKOM Pretražuje se kuća strave u Spužu!

Privatna arhiva

 

Specijalni tužilac i portparol tužilaštva, Vukas Radonjić, juče je za Vijesti kazao da po nalogu SDT pripadnici SPO u više crnogorskih gradova sprovode dve akcije hapšenja.

Hodžić je, inače, bio pripadnik škaljarskog kriminalnog klana, a njegov zet Spahić nije imao krivični dosije i njih dvojica na prevaru su namamljena u Spuž, gde su ih u naselju Stanjevića Rupa ubili pripadnici kavačkog kriminalnog klana.

Naime, prvo su na prevaru doveli Barane Hodžića, Spahića i Mila Radulovića zvanog Kapetan. Hodžića i Spahića su odmah likvidirali, a onda gotovo u potpunosti demolirali kuću, pa potom zidove iznova gletovali, krečili, ali i menjali pločice, parket, vrata i nameštaj kako bi prikrili tragove likvidacija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading