MOKRINČANI U ŠOKU ZBOG PREBIJANJA NJIHOVOG MEŠTANINA Alo! saznaje šta je prethodilo krvavoj tuči u Mokrinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Siledžije iz Kikinde došle u Mokrin po ženu i dete jednog od njih! Kada nisu uspeli, otišli u kafanu, pravili lom i krvnički prebili muškarca koji je želeo da odbrani sina.

Brutalnoj tuči u jednom kafiću u Mokrinu, u kojoj su muškarca Tibija Z. (52) iz Mokrina u ponedeljak posle ponoći krvnički prebila četvorica nasilnika iz Kikinde M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20), prethodila je bračna kriza jednog od mladića, saznaje Alo!.

M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20) došli su u Mokrin, kako bi odbeglu ženu i dete jednog od njih vratili kući u Kikindu.

- Jednog od nasilnika ostavila je supruga koja je emotivnu vezu započela sa jednim Mokrinčaninom, a sa sobom je povela i dete. Njih dvoje su nekako saznali da će nasilnici doći u Mokrin i na vreme su se sklonili, tako da ih njih četvorica nisu pronašli – priča za Alo! osoba dobro upućena u slučaj.

Posle toga su mladići došli u kafić u centru Mokrina gde su boravili u nedelju od 19.30 do 00.30 kada se otprilike u ponedeljak desilo prebijanje Tibija Z. Njegov sin je radio te večeri u kafiću kao konobar, priča izvor Alo!.

- Sin prebijenog T.Z. radio je te večeri u kafiću kao konobar, a sva četvorica Kikinđana su se iživljavala u lokalu, pili su, igrali po stolica, urlali. Sin pretučenog Mokrinčanina ih je uljudno zamolio da naplati, jer je kafić mora da bude zatvoren.

Kikinđani su u kafiću boravili od 19.30 do 00.30 časova. Odbili su da plate i udarili su konobara. Posle toga je izbila tuča. T.Z. je skočio i stao u odbranu sina. Potom su se tuči priključili M.J. (29), I.G. (24) I B.L. (20) iz Kikinde. T.Z. su tukli nogama i stolicama, iživljavali su se nad njim - navodi izvor Alo!

Meštani Mokrina u šoku su što kobne večeri u kafiću u kojem radi sin pretučenog T.Z. niko od gostiju nije ragovao. Kako su rekli, policija je kasno pozvana.

- Ne možemo da verujemo da niko od gostiju u kafiću nije pozvao policiju. Kaži da niko nije smeo da se meša, jer su se plašili da neko od nasilnika ima oružje. Oni jesu svima pretili, ali je policiju neko pozvao tek kada je čovek ležao nepomičan. Tužno je to - navode meštani.

Počupali drveće ispred kuće, razlupali prozore

Nakon što su pretukli Tibija Z., siledžije su se uputile do kuće devojke koja je snimala ceo nemili događaj, da joj se osvete. Ona se i čuje na snimku.

Kako im se jedina suprotstavila i nastavila da snima njihovo pomahnitalo divljanje.

- Otišli su do kuće te devojke i počupali mlado drveće ispred njenog doma, da joj se osvete. To je jedan užas šta su uradili. Posle toga su otišli do kuće roditelja muškarca sa kojim je žena jednog od njih započela vezu i porazbijali sve prozore na kući - u šoku priča jedan Mokrinčanin prisećajući se nezapamćenog divljanja i agresije u tom selu.

MOKRINČANI U ŠOKU ZBOG PREBIJANJA NJIHOVOG MEŠTANINA Alo! saznaje šta je prethodilo krvavoj tuči u Mokrinu! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Kafana zatvorena, tuča se već dešavale

Kako smo proverili, lokal u kojem se dogodio incident ne radi od ponedeljka. Nemili događaj koji se desio nije prvi put, a vlasnik čeka odluku inspekcije da li će moći da nastavi delatnost, kaže naš izvor.

- U ovom objektu su se već dešavale tuče - kaže jedan Mokrinčanin idodaje da je vlasniku kafića rečeno da će lokal biti trajno zatvoren, ukoliko povređeni meštanin ne preživi.

- Sada čeka odluku inspekcije - kaže dobro obavešteni izvor.

MOKRINČANI U ŠOKU ZBOG PREBIJANJA NJIHOVOG MEŠTANINA Alo! saznaje šta je prethodilo krvavoj tuči u Mokrinu! (VIDEO)

 

 

 

Povređeni Mokrinčanin pušten danas na kućno lečenje

Muškarac Tibi .Z. (52) iz Mokrina, kojeg su u ponedeljak uveče krvnički pretukla četvorica mladića iz Kikinde u jednom ugostiteljskom objektu u Mokrinu sa povredom lobanje, obe podlaktice i trbuha pušten je danasna kućno lečenje iz novosadskg Kliničkog centra Vojvodine, saznaje Alo!.

Iz PR službe KC vojvodine navedeno je da je pacijent hemodinamskog stabilnog stanja smešten na Kliniku za neurohirurgiju radi nastavka lečenja, nakon što je primljen 10. aprila sa višestrukim teškim telesnim povredama i invijalnog zbrinjavanja u Opštoj bolnici Kikinda. Kako informer saznaje, on je pušten danas na kućno lečenje.

- Povrede su mu sanirane, utvrđeno je da nisu opasne po život i on je danas pušten na kućno lečenje-saznaje Alo! od dobro obaveštenog izvora.

Osumnjičenima M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20) je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi produžen pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

Podsetimo, T.Z. brutalno su pretukla četvorica nasilnika iz Kikinde M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20), a eskalacija sukoba dogodila se nakon rasprave i verbalnog koškanja između T.Z. (52) iz Mokrina i D.Z. (27) iz Kikinde.

- Posle toga je izbila tuča kojoj su se priključili M.J. (29), I.G. (24) I B.L. (20) iz Kikinde. T.Z. su tukli nogama i stolicama, iživljavali su se nad njim - navodi naš izvor.

Poznati policiji

Kikinđani koji su osumnjičeni već su poznati policiji, a kako saznajemo, jedan od njih je već bio u zatvoru. Svi su uhapšeni i određeno im je policijsko zadržavanje, zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda. Tokom tuče u lokalu lomili su i razbijali stvari po ugostiteljskom objektu, jedan od njih razbio je vrata lokala.

- Takođe, četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala - naveli su PU Kikinda.

Podsetimo, juče je na društvenim mrežama isplivao snimak tuče, na kojem se vidi kako mladići prebijaju jednog gosta. Snimak koji je neko od gostiju napravio ubrzo je postao viralan.

Nasilnici su se slikali okrvavljeni posle tuče i to posavili na društvene mreže što je zgrozilo javnost u Srbiji. Uz sliku su napisali: ''Sve smo ih sredili, hahaha!''

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading