HTEO DA ODBRANI SINA, PA MU RAZBILI LOBANJU: Otkriveno zbog čega je izbila tuča u Mokrinu, meštani ogorčeni: NIKO NIJE SMEO DA ZOVE POLICIJU!
Foto: Printscreen

Život T. Z. je ugrožen nakon što su ga krvnički pretukla četvorica nasilnika iz Kikinde M. J. (29), D. Z. (27), I. G. (24) i B. L. (20) u kafiću u kojem je radio njegov sin kobne večeri. Do sukoba je došlo posle vrbalne rasprave između T. Z. (52) iz Mokrina i D. Z. (27) iz Kikinde.

-Sin prebijenog T. Z. radio je te večeri u kafiću kao konobar, a sva četvorica Kikinđana su se iživljavala u lokalu, pili su, igrali po stolicama, urlali. Sin pretučenog Mokrinčanina ih je uljudno zamolio da naplati, jer je kafić mora da bude zatvoren. Kikinđani su u kafiću boravili od 19.30 do 00.30 časova. Odbili su da plate i udarili su konobara. Posle toga je izbila tuča. T. Z. je skočio i stao u odbranu sina. Potom su se tuči priključili M. J. (29), I. G. (24) i B. L. (20) iz Kikinde. T. Z. su tukli nogama i stolicama, iživljavali su se nad njim - navodi izvor ,,Alo!”.

Pretučeni čovek doveden u kikindsku bolnicu sa teškim telesnim povredama i hitno prebačen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

-Čovek je zadobio prelom lobanje, obe podlaktice i ima unutrašnje krvarenje u trbuhu. Hitno je prebačen u KC Vojvodine - rekli su za „Alo!“ u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Poznati policiji

Kikinđani koji su osumnjičeni već su poznati policijii, a kako saznajemo, jedan od njih je već bio u zatvoru. Svi su uhapšeni i određeno im je policijsko zadržavanje, zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda. Tokom tuče u lokalu lomili su i razbijali stvari po ugostiteljskom objektu, jedan od njih razbio je vrata lokala.

-Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi - naveli su PU Kikinda.

Meštani Mokrina u šoku su što kobne večeri u kafiću u kojem radi sin pretučenog T. Z. niko od gostiju nije ragovao. Kako su rekli za „Alo!“, policija je kasno pozvana.

-Ne možemo da verujemo da niko od gostiju u kafiću nije pozvao policiju. Kažu da niko nije smeo da se meša, jer su se plašili da neko od nasilnika ima oružje. Oni jesu svima pretili, ali je policiju neko pozvao tek kada je čovek ostao da leži nepomično. Tužno je to - navode meštani.

Podsetimo, juče je na društvenim mrežama isplivao snimak tuče, na kojem se vidi kako mladići prebijaju jednog gosta. Snimak koji je neko od gostiju napravio ubrzo je postao viralan. Nasilnici su se slikali okrvavljeni posle tuče i to posavili na društvene mreže što je zgrozilo javnost u Srbiji. Uz sliku su napisali: „Sve smo ih sredili, hahaaha!“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading