LEGIJIN VOJNIK SASLUŠAN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA Izrešetao dvojicu zbog česme, jednog prebio, evo kako se branio!
Foto: EPA/Privatna arhiva

On je izneo svoju odbranu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Kako saznajemo, Ivanišević je rekao da su muškarci njega prvi napali na njegovom placu i da se on ne seća da ih tukao i ranio. 

- Izjavio je da je invalid i da s kolegoma pravi česme, koje prodaju pored kafane. Tvrdio je da od toga živi nekoliko porodica i da je samo branio ono što je njihovo - rekao je naš sagovornik. 

Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila prošle subote ranjeni su I. L. (40) i I. M. (33), dok je P. N. (41) pretučen. 

LEGIJIN VOJNIK IZREŠETAO DVOJICU ZBOG ČESME Alo! otkriva detalje pokušaja ubistva u Belom potoku!

- Lopovi su sat vremena posle ponoći došli do mesta na kom se prodaju ukrasne česme. Vlasnik placa je to primetio i jednog lopova udario u glavu, a kada su krenuli da ga napadnu, on je potegao pištolj i pucao na njih u njivi, nekoliko metara od mesta gde je izbila tuča - naveo je naš izvor.

Policija je po dolasku zatekla automobil kojim su ranjeni muškarci došli u krađu.

- U tom vozilu je bila i kamena česma, koju su prethodno ukrali i oko koje su se sukobili sa vlasnikom placa koji je pucao na njih - kaže izvor.

Ivanišević je i sam povređen u sukobu, a Hitna pomoć je intervenisala dva puta. On je radnju s proizvodima od kamena otvorio s drugim ratnim invalidom i navodno su stalno na meti pljačkaša.

Ratovao i s Arkanom

Stevan Ivanišević je prošle godine za medije govorio o danima kada je ratovao s Željkom Ražnatovićem Arkanom.

- Arkana sam upoznao pre rata. Bio je vođa Zvezdinih navijača. U to vreme je hapšen nekoliko puta zbog oružja. Sećam se, dolazio je na godišnjicu naše brigade na proslavu, bilo je to u sedmom mesecu 1992. godine. Imao je već tada ozbiljnu jedinicu od 300 vojnika. Kada se koridor probijao, bio je među prvima. Ja sam bio deo „Crvenih beretki“, a on je ratovao sa nama. Mnogim borcima je pomogao - rekao je, između ostalog, Ivanišević.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading