BRAT I KOMŠIJE OTKRILE JEZIVE DETALJE O UBICI IZ RIPNJA Umivao se vodom sa groblja, davao gomilu para vračari, izvodio ritauale...
Foto: Alo/FACEBOOK/PRINTSCREEN

Stojan Ilić (38) iz Ripnja koji je, kako se sumnja, u ponedeljak prvo oteo, pa nožem do smrti po stomaku i grudima ubadao svoju komšinicu Nevenu Petrović (16), bio je opčinjen crnom magijom i redovno je posećivao vračare za čije rituale je izdvajao ogromne sume novca, saznaju mediji.

U utorak oko 13.20 u Ripnju, podsetimo, osumnjičeni je ćerku svojih kućnih prijatelja povezao kolima, pa je ubio, nakon čega se vratio do njene kuće gde je izbo njenu majku Sanju, ujaka Dejana i babu Mirjanu. Pošto je pobegao nakon krvavog pira, policija ga je ubrzo locirala i uhapsila na blatnjavom putu.

Užasan zločin zaprepastio je sve žitelje ovog beogradskog sela, koji se pitaju šta je motiv. Mnogi meštani Ripnja pričaju da je Stojan u poslednje vreme bio čudan i da je nonstop pričao o crnoj magiji. Da je posećivao lokalnu vračaru, za Kurir je potvrdio i njegov brat Jovan Ilić.

- Govorio sam mu da ne baca pare na to! Ponašao se kao da me ne čuje. Kada sam ga upozoravao gledao je kroz mene i govorio: "Sve će biti uredu, ne brini" - kaže nam brat uhapšenog:

- Samo se odjednom, naprasno, promenio i počeo da veruje u te stvari, magiju i vradžbine. Počeo je da ide kod komšinice, inače gatare, koja mu je napunila glavu kako je na njega bačena crna magija i kako će mu ona pomoći. Verovao joj je.

Preminula mala Taša posle teške borbe sa agresivnim tumorom: Otac se oprostio bolnim rečima (FOTO) - Alo.rs

Jovan objašnjava da mu je dotična žena obećavala pomoć koju je morao svaki put debelo da plati.

- Znamo da je posećivao komšinicu, koja navodno pomaže ljudima. Vodila je grupicu ljudi tako sa sobom u manastire kao da se izleče, ali i kod hodže koji je čitao neke molitve i davo im amajlije - kažu oni i dodaju da je Stojan otovoreno pričao po selu kako skida crnu magiju sa sebe.

Nenad Petrović, deda ubijene tinejdžerle, takođe potvrđuje za medije da je Stojan bio opsednut crnom magijom, kao i "da u istrazi treba ispitati i ženu koja ga je navela na ovo ludilo".

- Odlazio je kod vračare, govorili smo mu da to ne radi i da nije normalan, a on je tvrdio da mu ona pomaže i da će biti dobro. Ko zna šta mu je ta žena uradila - rekao je Nenad, dok njegova žena, koju je Stojan prekjuče ranio dodaje:

- Kukao je da mu se bacaju vradžine. Ja sam njega učila i savetovala: "Idi lekaru, šta ti je, idi negde, obrati se nekom stručnjaku", ali jok. Sve je to ludo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading