OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA U MOKRINU Nasilnicima slede krivične prijave zbog krvničke kafanske tuče!
MUP

Kikinđani su uhapšeni, a pretučenom mladiću slomljene su obe podlaktice i on je sa teškim telesnim povredama prebačen novosadski Klinički centar Vojvodine, saznaje ,,Alo!”.

Kako je za naš portal rekao izvor blizak istrazi, nemili događaj desio se nakon rasprave i verbalnog koškanja između T.Z. (52) iz Mokrina i D.Z. (27) iz Kikinde.

-Posle toga je izbila tuča, a Kikinđanin je Mokrinčane tukao rukama i inventarom ugostiteljskog objekta. Potom su se tuči priključili M.J. (29), I.G. (24) I B.L. (20) iz Kikinde. T.Z. su tukli nogama i stolicama i polomili mu obe podlaktice-navodi naš izvor.

Kikinđani koji su osumnjičeni već su poznati policijii. Svi su uhapšeni i određeno im je policijsko zadržavanje, zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda. Tokom tuče u lokalu lomili su i razbijali stvari po ugostiteljskom objektu, jedan od njih razbio je vrata lokala.

Podsetimo, danas je na društvenim mrežama isplivao snimak tuče, na kojem se vidi kako mladići prebijaju jednog gosta. Nasilnici iz Kikinde vređali su pretili ostalim gostima kafane, a snimak koji neko od gostiju napravio ubrzo je postao viralan. Nasilnici su se slikali okrvavljeni i to posavili na društvene mreže što je zgrozilo javnost u Srbiji.

U PU Kikinda potvrdili su za ,,Alo!” da su nasilnici uhapšeni. Saopštenje prenosimo u celosti:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su D. Z. (27), M. J. (29) i B. L. (20) sa područja Kikinde, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, kao i I.G. (24) iz istog grada, osumnjičenog za nasilničko ponašanje.

D.Z., M.J. i B.L. sumnjiče se da su 10. aprila, u toku noći, u ugostiteljskom objektu u Mokrinu, nakon svađe, zadali više udaraca pedesetdvogodišnjem muškarcu usled čega je zadobio teške povrede, i dvadesetčetvorogodišnjaku koji je tom prilikom zadobio lake povrede.

Takođe, četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading