policija
Foto: Printscreen/Foto: RINA

"Čulo se: "Upomoć, upomoć" pa onda treskanje, udaranje, urlanje i žena koja jezivo vrišti. To je nenormalno šta se čulo, užas".

Ovim rečima, jedna stanarka zgrade u Deligradskoj ulici u Nišu opisala je horor koji se desio sinoć, kada je Nišlija M.N. (40), kako se sumnja, pretukao i teško povredio bivšu tridesetsedmogodišnju partnerku i njenu drugaricu staru 40 godina koja je pokušala da je odbrani.

On je nakon jezivog incidenta uhapšen a dve žene su zadržane u bolnici na lečenju.

Tridesetsedmogodišnjakinja ima povrede kičmenih pršljenova i ruke, a prema nekim informacijama i prelom nosa, dok je njenoj drugarici koja je pokušala da je odbrani, polomljena čašica na kolenu.

- Bilo je strašno. Krici, dozivanje upomoć i treska čuli su se oko 23 časa. I ranije se ponekad čula buka iz tog stana, ali nikad ovako strašno. Šta se desilo ne znamo. Tu živi valjda ćerka jednog uvaženog doktora koji je koliko znamo u penziji - kaže jedan od stanara.

Napad se desio u jednom od stanova u kojem živi drugarica Nišlijke koju je napao bivši partner, a u ulazu zgrade još su vidljivi tragovi krvave drame.

Od stana niz stepenice mogu se videti krvavi tragovi koji svedoče o napadu koji se sinoć ovde odigrao.

Uhapšeni M. N., kako nezvanično saznajemo, stari je znanac policije i protiv njega su više puta podnošene krivične prijave za razna krivična dela.

Ovo mu nije prvi incident.

Naime, do sada je već imao krivične prijave zbog sumnje da je počinio krivično delo da elementima nasilja.

Njemu je određeno zadržavanje zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teške telesne povrede i po isteku roka od 48 časova biće priveden u tužilaštvo na saslušanje.

Pretučene žene su zadržane u bolnici i nisu životno ugrožene ali su zadobile teške povrede.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading