MONSTRUM JE  BIO ZALJUBLJEN U MAJKU, A IZGLEDA I U SESTRU Brat ubijene devojčice iz Ripnja u šoku!
Foto: Alo/FACEBOOK/PRINTSCREEN

Šesnaestogodišnja Nevena Petrović silovana je i zaklana u ponedeljak u Ripnju. Nju je usmrtio komšija Stojan Ilić (38), koji je povredio i njenu majku, ujaka i babu.

Nevenin brat Nenad (17) ispričao je za Republiku da ništa nije ukazivalo na to da će se zločin dogoditi.

- Stojan je pre nego što se sve odigralo sedeo sa mnom i Nevenom u kući, ponašao se najnormalnije, ništa nije ukazivalo da će doći do takve tragedije. U jednom trenutku, Nevena i ja smo pošli zajedno sa njim kolima do prodavnice, ja sam ušao u radnju, a oni su ostali u autu da me čekaju.

Zadržao sam se u prodavnici nekoliko minuta, a kada sam izašao napolje, video sam da njih nema. Mislio sam da im je možda bilo dosadno da me čekaju i da su se vratili nazad, pa sam se uputio ka kući. Nakon 25 minuta, kada sam stigao, video sam krv svuda, nisam znao šta se dešava. Pitao sam gde je Nevena, međutim, niko nije znao. Izgleda je on ubio prvo nju, pa potom došao u našu kuću - rekao je Nenad.

MONSTRUM JE  BIO ZALJUBLJEN U MAJKU, A IZGLEDA I U SESTRU Brat ubijene devojčice iz Ripnja u šoku!

Jutjub/Printscreen/Srbi za Srbi

 

Ujak nesrećne devojčice kazao je da se Stojan družio sa njima i ranije i da nije delovao kao osoba koja bi tako nešto uradila.

- Mama, sestra i ja smo bili u kući, kada sam čuo galamu da deca vrište i kukaju. Kada sam sišao dole imao sam šta i da vidim, sestra izbodena, majka isečena, nakon čega je proleteo ka meni, nabio me na zid i izbo u ruku - istakao je ranjeni ujak.

MONSTRUM JE  BIO ZALJUBLJEN U MAJKU, A IZGLEDA I U SESTRU Brat ubijene devojčice iz Ripnja u šoku!

Foto: Alo.rs

 

Kako saznajemo, majka i baba su u bolnici, dok je ujak pušten na kućno lečenje. Kako kaže, on ima dva konca. 

On je istakao i da su Stojanovi roditelji umrli. Rekao je da mu je otac bio dobar čovek, ali fda je majka volela da popije i tako je i umrla, ispred prodavnice.

- Deda je saznao da joj je unuka ubijena oko dva popodne, kada se vratio iz Beograda - rekao je deda ubijene devojčice i dodao da je prvo krenuo da ubije njegovu sestru.

- Čekao ju je ispred ograde sa nožem, međutim, kada ona nije izašla, onda je došao u našu kuću. -

Kako saznajemo, otkako je Nevena sa majkom došla iz Kruševca, Stojan je svaki dan dolazio u kuću. 

- On je bio zaljubljen u našu majku, a izgleda i u nju - rekao je brat nesrećne Nevene.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading