"ISPRED KLUBA JE BILO MNOGO KRVI" Očevici otkrili sve o pucnjavi u Beton hali: Ovo je mogući motiv!
Foto: Alo/FACEBOOK/PRINTSCREEN

Darko je u svojoj izjavi, koju je dao iz bolničke postelje, rekao da se sve dogodilo odjednom, "iz čista mira".

- On je samo prišao sa rukama u džepovima, ništa ne govori, vadi pištolj, repetira i ispaljuje dva metka u mene. Samo sam video šaku da je krvava, da mi šiklja krv, uleteo sam unutra da ubacim ljude koji su došli, kako njih ne bi neki metak pogodio. Tek posle sam video da sam pogođen i u butinu - ispričao je Darko za beogradski portal i dodao da niko iz kluba prethodno nije imao nikakav konflikt sa napadačem.

Policija je posle dojave o pucnjavi na vratima kluba, izvršila raciju u istom i više osoba je privedeno na informativni razgovor, a među njima je bio i menadžer "Fristajlera".

- On je dao izjavu u policiji, ali nema saznanja o pucnjavi koja bi mogla da pomognu u daljoj istrazi - kaže izvor.

 

 

U trenutku pucnjave u klubu je bilo 500 ljudi, koji su došli da slušaju popularnog Nućija. Neki od njih su ispričali da niko ko je već bio unutra nije primetio da se nešto čudno dešava na ulazu, sve dok nije došla policija.

- Nismo čuli pucnje, sve je bilo normalno, samo smo u jednom trenutku videli da je na ulazu gužva, ali nije to bilo ništa neuobičajeno. Shvatili smo da je neki problem tek kad su policajci upali unutra, a onda ispred lokala ljude polegali po podu i legitimisali - kaže nam jedan od gostiju i dodaje:

- Videli smo da se nešto desilo kad smo videli krv na izlazu, e onda se pročulo da je ranjen muškarac iz obezbeđenja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading