PUCAO U RADNIKA OBEZBEĐENJA NA NUĆIJEVOM NASTUPU Potraga za mladićem zbog napada ispred "Fristajlera"
Foto: Alo/FACEBOOK/PRINTSCREEN

Darko M. (38), radnik obezbeđenja zimskog kluba „Fristajler“ u Beton hali, ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u noći između petka i subote dok je nastupao poznati treper Igor Panić Nući.

Kako saznajemo, policija na osnovu snimaka i opisa traga za osumnjičenim mladićem u svetloj jakni koji je pobegao prema parkingu, a zatim ka obližnjoj pumpi.

Prema jednoj verziji, obračun se dogodio na samom ulazu u klub jer radnik obezbeđenja nije hteo da pusti osumnjičenog unutra.

- Tad je on, navodno revoltiran, izvukao pištolj i sa dva metka ranio radnika obezbeđenja. Posle toga je usledila policijska akcija „Vihor“ i potraga za njim. U tom trenutku u klubu je bilo preko 500 gostiju - navodi naš izvor.

Međutim, prema drugoj verziji, svađa je izbila u klubu.

- Navodno je posle tih čarki izbila tuča u kojoj je povređen i pevač Nući – dodaje naš sagovornik.

Ranjeni radnik obezbeđenja je operisan i nije u životnoj opasnosti. On je, kako saznajemo, nekadašnji pripadnik specijalnih snaga.

PUCAO U RADNIKA OBEZBEĐENJA NA NUĆIJEVOM NASTUPU Potraga za mladićem zbog napada ispred

Foto: Alo!

 

Posle napada ispričao je za medije svoju verziju sukoba.

- Sve je delovalo okej. Frontmen i ja smo ostali na ulazu kod vrata, ljudi su unutra ostavljali garderobu. Prilazi taj lik, ruke u džepovima, ni dobro veče, ništa, vadi pištolj, repetira i ispaljuje dva metka u mene - kaže on, i dodaje:

- U prvom trenutku sam mislio da je plašljivac, ali kad sam video krvavu šaku, da mi šiklja krv, uleteo sam unutra da ubacim ljude koji su došli da njih ne bi neki metak pogodio. Tek posle sam video da sam pogođen i u butinu. Posle je došla Hitna pomoć, ali niko, baš niko nije imao fizički obračun s njim - rekao je on.

PUCAO U RADNIKA OBEZBEĐENJA NA NUĆIJEVOM NASTUPU Potraga za mladićem zbog napada ispred

Foto: Printscreen/instagram

 

Treper Igor Panić Nući se nakon nemilog događaja oglasio na Instagram storiju, a na fotografiji koju je objavio videla mu se ogrebotina na licu.

„Sve je okej, braćo i sestre, na podu sam bio greškom. Voli Nući“, napisao je muzičar. 

Klub nije imao dozvolu za rad

Nemanja Đuran, zamenik načelnika SBPOK, rekao je da klub u kojem se desio incident nema dozvolu za rad.

- To se desilo ispred noćnog kluba koji je zatvoren od Sektora za vanredne situacije. Nažalost, bio je otvoren i došlo je do sitnih čarki i jedan gost je vatrenim oružjaem lakše ranio pripadnika obezbeđenja - kaža Đuran.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading