ODUZEO SEBI ŽIVOT U MAĐARSKOJ  Parkirao kamion i obesio se o banderu
EPA

D.V. radio je kao prevoznik za jednu firmu, zbog čega je dosta putovao, a pre par dana poslom je kamionom otišao u Mađarsku. Vest da je sebi presudio ostavila je u tuzi brojnu rodbinu i prijatelje, jer niko nije mogao da nasluti da je imao nekh problema, kaže za ,,Alo!“ izvor upućen u ovaj slučaj.

-Ni u snu nismo mogli da pretpostavimo da će podići ruku na sebe. Vozio je kamion, bio je prevoznik za jednu firmu, pa je često putovao prirodom posla. Niko nije mogao da pretpostavi da će sebi oduzeti život. Potresli smo kad smo čuli tužnu vest -kaže naš sagovornik.

Nesrećnog dana muškarac je otputovao u Mađarsku, a zašto i šta je presudilo da podigne ruku na sebe nikome nije poznato.

-Tog dana je bio u Mađarskoj. Kamion je parkirao kod nekog brežuljka, popeo se na njega i  tamo se obesio o banderu. To je sve što znamo. Teško je kada znamo da jedan mlad čovek, pred kojim je tek bio život tako presudi sebi -dodaje naš izvor.

D.V. je rodom iz Iđoša, ali je živeo u Bašaidu, nadomak Kikinde. Ostavio je suprugu i dvoje dece. Kako nezvanično saznajemo, njegovo telo još nije dopremljeno iz Mađarske.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milovan

08.04.2023 18:51

Pa upravo je dobio snimak,sta mu zena radi dok on crnči po evropi. A njoj dosadno.