STRAVIČAN NAPAD U KAČAREVU KOD PANČEVA Prijatelja izbo nožem u leđa i stomak!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Srđan Z. (34) iz Kačareva kod Pančeva izboden je nožem u tom mestu, a za napad se sumnjiči njegov vršnjak Vladimir T. (34)! Srđan je uboden u leđa i stomak, a meštani tvrde da je reč o dobrim drugovima!

Kako saznajemo, napad se dogodio prekjuče oko 6. 25 sati u Kačarevu, kada je navodno došlo do sukoba između Srđana i Vladimira.

- Došlo je najpre do rasprave između njih dvojice, a zatim je Vladimir nasrnuo na nesrećnog mladića i ubo ga nožem u stomak i leđa. Ekipa Hitne pomoći prevezla je Srđana u pančevačku Opštu bolnicu - navodi izvor blizak istrazi.

Jedan od meštana Kačareva ispričao je za Alo! da su šokirani zbog svega što se dešavalo poslednjih dana u njihovom naselju.

STRAVIČAN NAPAD U KAČAREVU KOD PANČEVA Prijatelja izbo nožem u leđa i stomak!

Žrtva Srđan Z. foto:Društvene mreže

 

- Srđana u Kačarevu zovu Panta i ne znam mnogo o njemu. Kačarevac je, a koliko znam, duže vreme stanuje u Pančevu. Različiti razlozi napada se nagađaju, međutim, mi smo još u šoku nakon što je učenik iskočio kroz prozor škole, a sada ovo nas je totalno uznemirilo. Priča se da su zapravo Srđan i Vladimir super drugari i da su često zajedno, ali da su se nešto zakačili - kaže jedan od meštana koji je želeo da ostane anoniman.

Jedna meštanka nije imala lepe reči za napadača.

- Vladimir nije odavde, on se pre nekoliko godina doselio u Kačarevo. Ne znam zašto je napao Srđana, ali priča je se da je Vladimir problematičan i da je stalno imao problema sa zakonom. Navodno je pre nekoliko meseci obio menjačnicu u selu - kazala je ona.

Utvrđuju se okolnosti napada.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading