DETALJI SAČEKUŠE U OBRENOVCU Braća izrešetana  po nogama!
Foto: Alo/Društvene mreže

Braća Vasilije (32) i Miloš Mirković (26) iz Obrenovca izrešetana su nasred ulice u tom gradu, kada je nepoznati napadač ispalio rafal u njihove noge i pobegao! Obojica su odranije poznata policiji, a jedan od njih je čak čekao izdržavanje kazne zatvora od 12 godina za zversko ubistvo konobara!

Pucnjava se dogodila oko 14 sati. Vasilije je upucan u koleno, dok je njegov brat ranjen u potkolenicu i nadkolenicu.

-Iako ranjeni, pobegli su do bazena i zamolili svog prijatelja S. M. da ih odveze u bolnicu. Braća su u stabilnom stanju i van životne opasnosti. Policija traga za napadačem, ali i njegovim mogućim saučesnikom - navodi izvor blizak istrazi za Alo! i dodaje da se sumnja da je reč o klasičnoj sačekuši i mogućoj opomeni braći iz Obrenovca.

Odbijaju saradnju s policijom!

Kako saznajemo, braća su posle pregleda u Urgentnom centru sama otišla kući, odbijajući da pričaju bilo šta o njihovom ranjavanju i odbijajući bilo kakvu saradnju sa policijom.

- Nisu želeli da kažu ko ih je napao i da li sumnjaju na nekoga. Miloš je čak rekao da ima pravo da ćuti o ranjavanju. Policija je ispitala i njihovog prijatelja, koji ih je dovezao u bolnicu. On je poručio da ne zna ništa i da je samo doveo svoje prijatelje u bolnicu, koji su tražili njegovu pomoć - tvrdi naš sagovornik.

Kako saznajemo, Mirkovići su odranije poznata policiji, a jedan od njih je čak osuđen za brutalno ubistvo iz 2018. godine.

DETALJI SAČEKUŠE U OBRENOVCU Braća izrešetana  po nogama!

Vasilije Mirković foto:Društvene mreže

 

- Mlađi brat Miloš hapšen je zbog razbojništva i narkotika. Stariji brat Vasilije je 20. januara ove godine osuđen na zatvorsku kaznu od 12 godina za ubistvo konobara Stefana Lazarevića. Zločin se dogodio 23. decembra 2018. u tuči ispred kafane u mestu Stubline kod Obrenovca, za vreme privatne žurke. Vasilije je Stefana najpre brutalno pretukao, a zatim ga nožem ubo u srce pet puta. Nakon toga je mirno otišao kući i legao da spava. Na slobodi je čekao izvršenje zatvorske kazne - kaže naš sagovornik.

DETALJI SAČEKUŠE U OBRENOVCU Braća izrešetana  po nogama!

Stefan Lazarević foto:Društvene mreže

 

Stefan Lazarević je ubijen u trenutku kada je njegova ćerka imala svega četiri godine, a njegova supruga trudna s njihovim drugim detetom.

-Vasilije je u istražnom zatvoru proveo dve godine i tri meseca posle hapšenja, a onda pušten na slobodu. Viđamo ga stalno, mnogo puta mi je bilo loše kad vidim kako slobodno hoda ulicima grada. I prvu i drugu presudu, kao i sada izvršenje kazne, on je čekao na slobodi. Zamislite samo da imate ubicu sina jedinca u svom komšiluku - ispričao je Stefanov otac za medije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading