PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV BOSANCA ZBOG ŠVERCA NARKOTIKA Bežao od Interventne, kad su ga stigli povratio dve kesice s kokainom!
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv državljanina Bosne i Hercegovine Bojana T. (39) zbog sumnje da je neovlašćeno radi dalje prodaje, držao više od 2.7 kilograma kokaina.

U BORU UHAPŠENA ČETVORICA ZBOG PROIZVODNJE NARKOTIKA: Policija im pretresla stan, pa pronašla laboratoriju za uzgoj ''trave!''

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Bojanu T. produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Policija je pretresom stana u kojem je osumnjičeni neprijavljeno boravio pronašla ukupno 2.759,78 grama kokaina, vagicu za precizno merenje, kao i 70.000 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Kako Telegraf.rs saznaje, osumnjičeni je uhapšen na Novom Beogradu 12. februara ove godine, kada je, pošto je ugledao policijske službenike Interventne jedinice 92 počeo da beži i tom prilikom progutao nekoliko PVC kesica sa kokainom, ali su ga policijski službenici sustigli i lišili slobode. Nakon toga je obavljen pretres stana u kojem je pronađena opojna droga i novac.

Osumnjičenom je tokom pretresa pozlilo, pa je povratio dve kesice sa kokainom, nakon čega mu je ukazana lekarska pomoć.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading