IDE NA DOBRO Malena L. P. (8) u stabilnom stanju: Smeta joj bockanje za analize!
Foto: Alo/Foto: Alo!

Malena L. P. (8), koju je otac Uroš Pašajlić minimalno tri godine držao zatvorenu u stanu u Mirijevu, u stabilnom je stanju, saznaje Alo! od izvora iz Tiršove.

- Devojčica je u stabilnom stanju, vaspitačice su svakodnevno uz nju i trude se da joj pomognu da se što lakše socijalizuje i navikne na novonastalu situaciju. Poslednjih dana razgovetno priča, jedino se uznemiri kada joj vade krv, ne voli da je bockaju - naveo je naš izvor iz Tiršove.

IDE NA DOBRO Malena L. P. (8) u stabilnom stanju: Smeta joj bockanje za analize!

Foto:Tanjug!

 

 

Prema rečima našeg sagovornika, devojčica još nijednom nije pitala za oca.

- I dalje ga ne spominje, što je, čini nam se dobro, ali će ipak psiholozi moći bolje da prokomentarišu tu činjenicu. Nama je strogo zabranjeno da otkrivamo bilo šta što ima veze sa njom, pogotovu što je poslednjih dana bilo svakakvih gluposti po medijima, od onog da se plaši muškaraca i vrišti kad joj priđu, do navodno neobičnog testiranja na hepatis C. Naravno, da je to bila jedna od prvih pretraga, s obzirom na to da su joj oba roditelja heroinski zavisnici - naveo je naš izvor, i dodao da se neke analize čekaju duže od drugih.

- Detaljne analize su u njenom slučaju neophodne kako bi se precizno utvrdilo u kom stanju joj je organizam, jer je činjenica da je predugo živela u potpuno nehumanim uslovima - zaključio je naš izvor iz bolnice.

!

 
IDE NA DOBRO Malena L. P. (8) u stabilnom stanju: Smeta joj bockanje za analize!

Foto: Alo!

 

U međuvremenu se s novim saopštenjem oglasilo Prvo osnovno javno tužilaštvo.

„Posle sastanka i konsultacija predstavnika relevantnih organa i koordinatorke za rodno zasnovane nasilje, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da ispita ima li eventualnih propusta u radu institucija u vezi sa slučajem zapuštanja osmogodišnje devojčice koja je sa ocem živela u Mirijevu. Sastanku su, osim koordinatorke, prisustvovali i zamenik javnog tužioca iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koji postupa u tom predmetu, predstavnik Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije VJT u Beogradu i predstavnik Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima“, navedeno je u ovom saopštenju.

„Istragu u ovom slučaju koja se tiče krivičnog dela porodično nasilje i dokaznih radnji za zapuštanje i zlostavljanje deteta nastavlja da vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu“, navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading