POTRESNA ISPOVEST POLICAJKE KOJA JE SPASILA DEVOJČICU ZAROBLJENU U KADI: ''Otključali smo vrata kupatila i videli jeziv prizor!''
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

''Otključali smo vrata kupatila i videli jeziv prizor. U kadi se nalazila devojčica'', istakla je ona.

Jasmina Rakić

Foto: Alo.rs

 

Kako se navodi, dete je bilo u jakni, sa kapuljačom na glavi, okruženo đubretom i smećem.

DETE GODINAMA DRŽAO ZATOČENO, A PRIČA O EMPATIJI! ''Otac iz pakla'' samo 13 dana pre otkrivanja strašne istine objavio OVO! (FOTO)

"Bila je uplašena, drhtala je"

''Prišla sam devojčici i izvukla je iz kade. Bila je jako uplašena, iznemogla i drhtala je'', istakla je ona.

Policajci su odmah utoplili devojčicu i predali je nadležnim institucijama.

Prema rečima policajke, za 20 godina profesionalnog rada u službi njene kolege i ona nikada nešto slično nisu doživeli.

''To je bio događaj gde smo svi doživeli šok. Bilo je strašno. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek spremni da zaštite građane i njihovu imovinu'', istakla je Rakić za TV Pink.

Jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž U. P. brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

Policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta i našla dete u teškom stanju. Pašajlić je uhapšen u utorak, nakon što je nekoliko dana bio u bekstvu. Policija ga je pronašla u stanu na Karaburmi, gde se krio kod jednog prijatelja.

Tereti se tereti za krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode, zapuštanje i zanemarivanje deteta, kao i kršenje porodičnih obaveza i određen mu je pritvor do 30 dana.

POTRESNA ISPOVEST POLICAJKE KOJA JE SPASILA DEVOJČICU ZAROBLJENU U KADI: ''Otključali smo vrata kupatila i videli jeziv prizor!''

Foto: Nikola Todorović

 

Devojčica u bolnici

Devojčica (8) koju je otac držao zatočenu u jjoš uvek je u bolnici i pitanje je kada će izaći, jer se nalazi u jako teškom stanju. Prema informacijama koje posedujemo, devojčica je smeštena u posebnom boksu u Tiršovoj gde ima danonoćnu negu.

''Analize su joj ispod normale. Imuni sistem joj je jako loš. Dehidrirana je i neuhranjena. Postepeno joj se uvodi hrana, ne sme odjedno'', kaže izvor Blica.

Kako saznaju mediji, devojčica je tiha, povučena i slabo priča.

''Ona ima osam godina, a samo 10 kilograma. Premršava je za svoj uzrast. Ne može ni da stane na nogice. Zna da kaže svoje ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to izgovara jako tiho. Pojedine reči i rečenice govori jako nerazumljivo ili ne zna uopšte da kaže'', navodi naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading