ČINILO SE DA JE PRONAŠLA SREĆU Rusko Selo oplakuje trudnicu koja je stradala sa mužem
Foto: Printscreen/facebook

Za tragediju se saznalo kada je vlasnica stana u kojoj je bračni par živeo posumnjala da nešto nije u redu, jer je Nenad trebao da joj se javi u ponedeljak, kako bi utvrdili detalje oko plaćanja. Međutim, do toga nikada nije došlo, a umesto dogovora, u stanu koji je obijen, otkriven je užasan prizor. Na podu su ležala tela muškarca i žene.

-Kada smo obili vrata zapahnula nas je velika toplota, a onda smo ugledali užasan prizor. Muškarac je ležao na ćebetu, a žena pored njega bila je okrenuta ka zidu. Bilo je očigledno da su se ugušili od velike toplote, jer plinska peć samo što nije eksplodirala - priča komšija koji je u prisustvu policije i vlasnice stana obio bravu. Mladi bračni par u stan se, prema rečima gazdarice, uselio samo pet dana pre tragedije.

-U stan su se uselili prošle subote. Odmah su zadobili moje simpatije, pa sam razmišljala da im ne naplatim kiriju, već samo da redovno plaćaju račune. Nenad je trebao u ponedeljak da se javi, kako bismo se konačno dogovorili oko plaćanja- navodi 83-godišnja vlasnica stana.

Nenad B. (25) je radio u jednom privatnom pogrebnom preduzeću gde je dobio otkaz, a nakon toga je izučio molerski zanat. Kako je napisao na svom Fejsbuk profilu, nudio je molerajske usluge u Zrenjaninu i bližoj okolini.

Slučaj prosleđen tužilaštvu

Tela mladih supružnika poslata su na obdukciju u novosadski Insitut za sudsku medicinu, kada će se utvrditi uzrok njihove smrti. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Katarina je još kao beba došla u hraniteljsku porodicu u Rusko Selo, jer ju je majka po rođenju ostavila, pričaju meštani Ruskog Sela nadomak Kikinde, koji u šoku konstatuju da nesrećnu ženu sudbina nije mazila.

-Majka joj je rodom negde iz jugoistočne Srbije - kaže jedna meštanka.

-Katarina je odrasla u hraniteljskoj porodici, došla je još kao beba. Ovde je završila osnovnu školu, bila je mirna, dobra, prijatna osoba. Uvek je bila vedra i raspoložena. Srednju školu završila je u Zrenjaninu, a potom i kurs za šivenje. Kada se udala za Nenada govorila je kako je sad gradsko dete, činilo se da je pronašla sreću - priča ova Ruskoselka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading