PAR IZ ZRENJANINA ZAJEDNO OTIŠAO U VEČNOST Katarina i Nenad pokušavali su da se skuće, ona je ostala trudna, ali sudbina je bila surova
Foto: Printscreen/facebook

Prema prvim rezultatima istrage najverovatnije su se ugušili od gasa koji je cureo iz gasne peći i to pre skoro nedelju dana.

Vlasnica stana u kome su živeli i tužnim glasom rekla da je to velika tragedija koja je zadesila dvoje mladih i zaljubljenih ljudi.

- Ja sam imala nameru da prodam stan i već sam dala punomoć jednoj agenciji da posreduju pošto ja imam godina i ne mogu baš da se puno krećem. Međutim, u subotu su me zvale komšije iz Ulice Emila Gavrila i pitale me da li sam prodala stan zato što je došlo dvoje mladih ljudi koji su čuli da je stan prazan te bi hteli da ga iznajme - priča nam uzrujana vlasnica.

Kaže da su bili fini i da se devojci nazirao stomačić ispod jakne te da se sažalila i odmah pristala da im izda stan.

- Bilo mi ih je žao i jednostavno nisam mogla da ih odbijem ali sam im rekla da je stan na prodaju i da će morati da izađu čim nađem kupca a odlučila sam i da im dam simboličnu cenu zakupa jer sam znala da neće dugo biti tu - priseća se naša sagovornica.

Dodaje da im je odmah dala ključeve, da se skuće deca lagano i to je bilo prošle subote, pre nepunih nedelju dana.

- Juče me je zvao momak iz agencije i rekao da je našao kupca te da će sa njim otići da vidi stan. Kada je došao tamo nije mogao da ga otključa pa je zvao mene i kada sam došla rekli su mi da je ključ sa unutrašnje strane brave, a komšije su mi rekle da od kada su se uselili oni nisu ih ni čuli ni videli te da nisu ni svetlo palili a i da je zid kod komšije na koji je naslonjena peć iz mog stana skroz vreo. Pozvali smo policiju i oni su nam rekli da slobodno razvalimo vrata ako je to moj stan i da im javimo šta se dešava. To smo i učinili i zatekli horor. Dvoje mladih na sred sobe bez znakova života i gasna peć na najjačoj snazi tako da je napuklo staklo na njoj - priča nam gazdarica drhtavim glasom.

Kaže da su odmah pozvali policiju koja se brzo pojavila i zabranila im da ulaze u stan a kasnije su im rekli dok su čekali Hitnu pomoć i tužioca da su se mladić i devojka najverovatnije ugušili od gasa jer na njima nema povreda koje bi ukazivale na nasilnu smrt.

Podsetimo, tela nesrećnih mladića i devojke poslata su na obdukciju a istraga će pokazati tačan uzrok smrti nesrećnog para.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading