UROŠ P. DANAS IZNOSI ODBRANU U TUŽILAŠTVU Ovo je profil ''oca iz pakla'' iz Mirijeva!
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Uroš Pašajlić (38) svoju osmogodišnju ćerku je, kako se sumnja, godinama držao zatočenu u stanu. Devojčica je u stanu bila sama, vreme je provodila zaključana u kupatilu, i tek povremeno bi je obilazio. Nije dobila priliku da se socijalizuje, nije vođena lekaru, niti je upisana u školu. Mnogi se pitaju kakva bi osoba bila u stanju da tako nešto uradi svom detetu.

AKCIJA POLICIJE I TUŽILAŠTVA PROTIV KORUPCIJE Uhapšeni bivši i sadašnji direktor ''Komunalca'' iz Bujanovca

''To je čist, klasičan psihopata. Čovek koji maltretira svoje dete na taj način ne može da bude ništa drugo osim psihopata. Psihopata ima raznih - u politici, nauci umetnosti - ali ovo je klasični psihopata u kriminalu'', objašnjava sagovornik Telegrafa.

Napominje da kod takvih osoba nema znakova empatije i zato su sposobne da urade tako nešto.

''To samo dve kategorije ljudi mogu da urade - duševni bolesnici i psihopate. Duševni bolesnici nisu krivično odgovorni, a psihopate su potpuno odgovorne i treba ih kazniti što većom kaznom zato što su u pitanju stoprocentni povratnici. Ukoliko ne dobiju odgovarajuću kaznu, garantovano je da će da ponove delo'', dodaje.

Podsećamo, Pašajlić je uhapšen juče u štek-stanu na Karaburmi, a tokom istrage slučaja pojavili su se novi detalji.

''Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio je. Živela je u kupatilu, zaključana. Ključ je bio sa spoljne strane brave. Kada je otključano, ona je nađena u kadi, obučena. Nije imala vidljive povrede, ali je bila u katastrofalnom stanju. Ceo stan je bio pun smeća'', rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Dodao je da je Ivana L. (47) ispričala policiji da on drži dete u stan u koje povremeno obilazi.

''Došla je u stanicu sa vidnim teškim povredama na licu. Rekla je da ju je Uroš udario glavom u nos i da misli da joj ga je polomio. Tada je navela da je saznala da on ima ćerku koju drži u stanu u Mirijevu i koju samo povremeno obilazi'', rekao nam je sagovornik.

Od trenutka kada je nađeno dete, za Urošem je bila raspisana potera.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading