TRAGIČNA SUDBINA MAJKE PETORO DECE IZ JAGODINE PRETUČENE NASMRT Od muža nasilnika pobegla u zagrljaj ubici!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Andrea Kocić (35) iz Jagodine, koju je u noći između nedelje i ponedeljka nasmrt pretukao Bojan Manojlović (46), bila je žrtva i svog supruga, od kojeg se razvodila. Umesto da konačno nađe sreću, njen novi partner svirepo ju je ubio!

Stravičan zločin dogodio se u Liparskoj ulici u stanu osumnjičenog Bojana. Andrea i on bili su u emotivnoj vezi nakon što je napustila supruga. Kobne noći došla je u njegov stan, ne sluteći šta je čeka. Zločinu je prethodila strahovita svađa između ljubavnih partnera.

- Duži period su bili u vezi. Došlo je do svađe između njih, a zatim je Bojan nasrnuo fizički na Andreu. Udarao je pesnicama i šutirao. Žena je izgubila svest i obilno je krvarila, a on je nastavio da je udara dokle god nije izdahnula. Imala je unutrašnje krvarenje - navodi izvor blizak istrazi i dodaje mučne detalje:

Heroinski zavisnik i pljačkaš?

Komšije nemaju naročito lepe reči za osumnjičenog Bojana.

- Uvek je bio problematičan i heroinski je zavisnik. Drogirao se, učestvovao u pljačkama... a sa nama gotovo da nije ni govorio. Pre nekoliko godina je urlao na decu iz zgrade, zbog čega su se mnogi roditelji pobunili. Od tada se nikome ne javlja. Andreu nismo viđali, čak smo prvo mislili da je ubio svoju majku jer je na sve spreman. Puštao je i pse po ulici bez povoca, a niko nije smeo reč da mu kaže jer je agresivan - ispričao je komšija za medije.

- Bojan je do te mere bio agresivan da je ženu potpuno unakazio. Nije postojalo mesto na telu koje nije imalo povrede, podlive i modrice. Udarao ju je zverski pesnicama u glavu. Bila je potpuno deformisana, a policija je zatekla telo u neprepoznatljivom stanju. Nakon zločina mirno se predao i policajcima bez pružanja otpora - tvrdi naš sagovornik.

Lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene, a njeno telo je prebačeno na obdukciju.

TRAGIČNA SUDBINA MAJKE PETORO DECE IZ JAGODINE PRETUČENE NASMRT Od muža nasilnika pobegla u zagrljaj ubici!

Bojan Manojlović facebook/Društvene mreže

 

Andrea je za sobom ostavila petoro dece, od kojih najstarije ima 17 godina. Ona se udala u 17. godini, a godinama kasnije udaljila se od supruga D. K., sa kojim je bila u procesu razvoda braka. On je takođe prijavljivan zbog porodičnog nasilja.

- Utvrđeno je da su prema suprugu sada pokojne A. K. izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, gde je kao žrtva njegova supruga, sada pokojna A. K. iz Jagodine - saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

Deseto ubistvo žene u 2023!

Nasilje nad ženama je sve učestalije, a posebno je poražavajuća brojka koja ukazuje na to da je od početka godine Andrea deseta žena u Srbiji koju je ubio partner.

Nakon što je napustila supruga, stupila je u emotivnu vezu sa Bojanom. Dolazila je kod njega, donosila mu hranu, čistila stan... Komšije, međutim, kažu da su se uvek čudili što je Andrea sa njim uopšte bila u vezi jer je i on odranije poznat policiji i prijavljivan je za nasilje u porodici!

TRAGIČNA SUDBINA MAJKE PETORO DECE IZ JAGODINE PRETUČENE NASMRT Od muža nasilnika pobegla u zagrljaj ubici!

Sa bivšim mužem foto>Društvene mreže

 

- Proverom kroz pisarnicu OJT Jagodina utvrđeno je da su u ranijem periodu protiv Bojana M. iz Jagodine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, ali ne prema sada pokojnoj A. K., već protiv drugih članova njegove porodice - rekli su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini za medije.

Zasad nije poznat razlog zbog kojeg je između emotivnih partnera došlo do sukoba i zbog čega je Bojan nasrnuo na nesrećnu Andreu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading