OTAC MONSTRUM SE SKRIVAO NA KARABURMI Uroš Pašajlić držao ćerku kao roba u stanu na Zvezdari
Foto: Alo/Foto: MUP Srbije

Kako saznajemo, on se skrivao u jednom stanu na Karaburmi, gde su ga policajci locirari pa uhapsili. Prilikom hapšenja nije mogao da pruži otpor jer je akcija bila dobro sinhronizovana.

Nezvanično, osumnjičeni je bio iznenađen kad je otvorio vrata i ugledao policajce koji su mu stavili lisice na ruke.

Za Urošem Pašajlićem potraga je bila raspisana u petak, kada su dve policajke provalile u stan i zatekle devojčicu u teškom stanju.

OTAC MONSTRUM SE SKRIVAO NA KARABURMI Uroš Pašajlić držao ćerku kao roba u stanu na Zvezdari

 

 

Kao sto je već ranije tužilaštvo saopštilo isti se sumnjiči da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici i krivično delo Protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i Kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

Podsećamo, Uroš Pašajlić  je svoju ćerku (8) u poslednjih pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo.

Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari.

Devojčica je odmah prebačena u bolnicu, a zgranuti lekari nisu mogli da suzdrže suze kad su videli u kakvom je stanju. Ona nije mogla da hoda niti da govori.

"Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni U.P.", saopštilo je tužilaštvo.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo isti se sumnjiči da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz čl. 194 KZ i krivično delo Protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz čl. 193 KZ i Kršenje porodičnih obaveza iz čl. 196 KZ u odnosu na dete", dodaje se u saopštenju.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će se preduzeti sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Uroš Pašajlić je bio  hapšen 2015. godine zbog Nasilja u porodici.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila

28.03.2023 20:57

Nadam se da će ovog monstruma da osude na doživotnu robiju i to u samici. Da ne vidi svetlost dana nikad.