ON JE DOBAR OTAC, NIJE JE DRŽAO U KADI Majka devojčice koju je otac držao zatočenu se pojavila ispred zgrade i šokirala izjavom
Foto: Alo/Foto: Instagram/printscreen

Ispred zgrade na Zvezdari iz koje je spasena osmogodišnja devojčica koju je, kako se sumnja, u stanu godinama držao zatočenu njen otac Uroš Pašajlić, danas se pojavila majka devojčice Nevena T.

I povrh činjenice da je dete pronađeno u kadi, neuhranjeno, Nevena je stala u Uroševu odbranu i navela da je on "fenomenalan otac", a za sve je okrivila njegovu sadašnju partnerku, nazvavši je pogrdnim rečima.

ON JE DOBAR OTAC, NIJE JE DRŽAO U KADI Majka devojčice koju je otac držao zatočenu se pojavila ispred zgrade i šokirala izjavom

Foto: Alo/N.N.

 

- Uroš nije takav. On je dobar otac. Videla sam moje dete preko web poziva. On je ne drži u kupatilu. Od kada sam čula ovo tresem se i plačem. Molim vas ostavite me na miru. Ja sam psihički bolesnik i mojoj ćerki je bolje da ocem - rekla je Nevena, preneli su mediji.

Podsetimo, jeziv slučaj zanemarivanja deteta otkriven je u petak, nakon što je Ivana L. došla u policijsku stanicu na Paliluli sa polomljenim nosem i masnicama ispod oka i prijavila svog nevenčanog supruga Uroša Pašajlića za nasilje, kao i da drži svoju ćerku godinama zaključanu u stanu na Zvezdari.

Policajci su odmah reagovali i devojčicu pronašli neuhranjenu u kadi, nakon čega je pregledana u bolnici. Brigu o njoj je preuzelo Prihvatilište za decu. 

Za Pašajlićem je raspisana potraga. Komšije tvrde da su ga sinoć oko ponoći videli u blizini zgrade.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading