IZ STANA U MIRIJEVU ČULI SU SE JECAJI DETETA Komšije otkrile jezive detalje (VIDEO)
Foto: Printscreen

- Nisam znala da ima dete, a kamoli da ga drži u kadi. Znam da u tom stanu stanuje neki problematični lik, povezan sa narkomanijom. Zbog njega je često dolazila policija. Sada čujemo svašta - da je dete nehranjeno zlostavljano.  Jedino znamo da se iz tog stana čuli jezivi  prigušeni jecaji i krici. Zvuk je dolazio iz kupatila, ali niko nije znao šta je u pitanju - rekle su komšije.

IZ STANA U MIRIJEVU ČULI SU SE JECAJI DETETA Komšije otkrile jezive detalje (VIDEO)

Foto: Nikola Todorović

 

 

- Pre par godina jednu devojku sam upoznala na ulici. Prišla mi je i tražila cigaretu. Kasnije sam  videla da živi u zgradi.  Ona je ranije došla sva pretučena na moja vrata. Imala je modrice ispod oka. Tada je ponovo zamolila za cigaretu.  Bila je uznemirena – priča komšinica i dodaje:

Koliko se sećam, posle toga su se on i ona tukli u ulazu i zbog toga je dolazila kod njih policija. Mislim da je to bila druga žena, a ne ova što je slučaj prijavila. Moguće da se radi o majci deteta koja je zatim nestala - rekla je stanarka zgrade.

Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali.

IZ STANA U MIRIJEVU ČULI SU SE JECAJI DETETA Komšije otkrile jezive detalje (VIDEO)

Foto: Nikola Todorović

 

Svi smo mi izbegavali taj stan jer smo sumnjali da u njemu ne živi čovek koji je kao i mi.  Sumnjli smo, da budemo iskreni, da se radi o narkomanu.  Zbog toga , kao što smo rekli, niko nije znao da je u tom stanu dete, a kamoli da je zatočeno. Zvuk je povremeno dolazio iz kupatila i bio je nalik jecanju. Ovo je strašno što se dogodilo, pogotovo zato što se događa pored nas. Da smo znali, pomogli bismo detetu – rekjla je stanarka zgrade.   

Slučaj je otkriven kada je sadašnja parznerka prijavila Uroša P. za nasilje.

U prostorije policijske stanice Palilula došla je žena bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici. Ona je došla s vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema prvim saznanjima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom. Nije smela da se sama uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari. Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera. Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu koja se nalazila u jako teškom stanju.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading