OTAC MONSTRUM Ćerku (8) godinama držao u kadi kao robinju!
Foto: Alo/Foto: Nikola Todorović

Horor kakav se ne pamti! Uroš P. (37) iz Beograda osumnjičen je da je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu L. (45), a svoju rođenu ćerku (8) držao godinama zatočenu u kadi poput robinje u stanu u Mirijevu! Policija je zatekla devojčicu u užasnom stanju, iznemoglu i jedva je davala znake života, a toliko je bila neuhranjena da su komšije mislile da iznose malu bebu!

Kako saznajemo, za stravičan slučaj saznalo se kada je brutalno pretučena Ivana L. ušetala u prostorije policijske stanice Palilula i prijavila nasilje.

OTAC MONSTRUM Ćerku (8) godinama držao u kadi kao robinju!

Foto: Nikola Todorović

 

- Žena je imala modrice i podlive po celom licu i ispod oba oka. Rekla je da ju je njen partner glavom udario u nos i da ima prelom. Žena je hitno upućena na pregled u Urgentni centar, a rekla je da nije smela tamo da ode jer je strahovala za svoj život. Kazala je da nije izlazila iz stana sve do 19. marta, kada je uspela da pobegne i prijavi sve - navodi izvor blizak istrazi.

Komšije: Više puta smo čuli krike iz kupatila!

Komšije tvrde da su često čule zapomaganje iz stana i da su navodno prijavljivale policiji.

- Prijavljivali smo nasilje, jer smo čuli zapomaganje. Policija je govorila da nemaju nalog, pa su je spasle tek te dve policajke koje su razvalile vrata - kaže jedan od komšija, druga komšinica dodaje da su kroz prozor kupatila često čuli kako devojčica plače i zapomaže i da su u poslednje tri godine tri puta zvali policiju. Tužilaštvo je istaklo da nisu ranije imali prijave o devojčici, a da su s tim slučajem upoznati tek u petak kada je Ivana L. sve prijavila.

Međutim, njena dalja priča zaledila je i najiskusnije policajce, a prijava se, nažalost, pokazala kao istinita.

 - Rekla je da to iživljavanje duže trajalo, a da u stanu kao roba godinama drži svoju rođenu ćerku staru svega osam godina. Policajci su bili šokirani. Patrola je krenula ka stanu i dve policajke zatekle su stravičan prizor. Devojčica je zaista bila zatočena u stanu i nalazila se u teškom stanju. Bila je jedva živa i gotovo da nije davala bilo kakve znake života. Hitno joj je pružena neophodna nega i devojčica je preživela, ali je i dalje u teškom stanju - navodi izvor blizak istrazi i dodaje monstruozne detalje:

OTAC MONSTRUM Ćerku (8) godinama držao u kadi kao robinju!

Foto: Nikola Todorović

 

- Stan je bio prljav, devojčica je živela u totalno nehigijenskim uslovima, a smrad se širio kroz sve prostorije. Stvari su bile razbacane, svuda otpaci ubuđale hrane, a kada se osećala kao da je unutra leš. Devojčica je pronađena u njoj i sumnja se da je upravo tu ležala godinama, što je šokiralo policiju. Bila je iznemogla, dehidrirana, nije mogla da govori niti da hoda. Svima je za oko zapao jedan stravičan detalj. Na oronuloj i prljavoj kadi nalazila se fotografija na kojoj je Uroš sa ćerkom koju je držao kao robinju. To je zgrozilo sve prisutne! - navodi izvor blizak istrazi.

Dete dodeljeno ocu jer je majka narkomanka

Devojčica je bila dodeljena ocu pre pet godina nakon što se procenilo da je on „podoban roditelj“.

- Do sada je tužilaštvo došlo do saznanja da je devojčica odlukom suda poverena na staranje ocu, s obzirom na to da je majka ranije bila zavisnik i da je osumnjičena za napad na svoju majku. Utvrđeno je da je otac podoban roditelj - navode iz Tužilaštva.

Komšije koje su zatekle novinarske ekipe ispričale su u kakvom stanju je devojčica bila dok su je iznosili iz stana.

- Devojčica je toliko bila loše da smo mislili da policajka nosi malu bebu u rozoj jakni! A reč je o devojčici od osam godina. Možete samo da zamislite u kakvom je ona stanju i koliko je sićušna od neuhranjenosti. Nismo znali da to dete i postoji, nikada ranije je nisam videla, što ukazuje na to da je monstrum držao devojčicu zatočenu godinama. Jedva je živa izvučena - kazala je jedna od komšinica za medije.

Kako se navodi, brigu o devojčici preuzelo je Prihvatilište za decu nakon što je hitno primljena u bolnicu. Devojčica je toliko zapuštena, da su navodno čak i dežurni lekari plakali. Prema njihovim navodima, devojčica je izgledala kao da mesecima nije jela. Navodno još pet dana da je provela u tom stanu preminula bi.

OTAC MONSTRUM Ćerku (8) godinama držao u kadi kao robinju!

Foto: Nikola Todorović

 

- Bila je u stanu sa ocem koji joj je očigledno povremeno davao hranu - navodi izvor za medije.

Policajci nisu zatekli „oca iz pakla“ zbog čega je za njim raspisana poternica.

- Nakon što je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim, kako se on dao u bekstvo, raspisana je poternica - navodi Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading