HOROR NA ZVEZDARI JE UPRAVO POSTAO JOŠ MRAČNIJI Dete je ležalo na samrti u kadi, nije znalo da govori, otkriveni svi detalji!
Rina

Žena I. L, koja je prijavila nasilje u Policijskoj stanici Palilula, otkrila je jezivo zatočeništvo oca U. P. nad ćerkom L. P. na Zvezdari. Muškarac je dete držao zatočeno u stanu u Ulici Ružice Sokić, a mediji otkrivaju stravične detalje pronalaska devojčice.

Komšije su godinama prijavljivale mučenje deteta.

Policijske patrole i ranije su po prijavama izlazile na lice mesta, ali nisu provaljivale u stan na Zvezdari. 

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

- Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju - navodi dobro obavešteni izvor za beogradski portal.

Kako saznajemo, otac i majka devojčice, kao i očeva trenutna vanbračna partnerka koja ga je prijavila za nasilje, su narokomani.

Majka devojčice je ranije ubila svoju majku, te je nakon presude bila u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju, te kasnije iščezla.

Otac devojčice U. P. je dobio starateljstvo nad njom nakon presude majci.

Kako smo ranije pisali, u prostorije PS Palulula došla je I. L. bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U. P. zbog nasilja u porodici.

Srbin po drugi put uhapšen u Americi, danas izlazi pred sudiju - Alo.rs

I. L. došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografišanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema našim saznanima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zaobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni cetar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19.03.2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari u ulici Ružice Sokić.

Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako saznajemo, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu (L. P.) koja se nalazila jako u teškom stanju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading