TRAŽIO MALOLETNICI DA MU ŠALJE SVOJE SLIKE U BIKINIJU Podnet optužni predlog protiv predatora iz Bele Crkve
Alo!/Masanori Jošida

Posle četvoromesečnih predistražnih radnji, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je protiv njega podnelo optužni predlog Osnovnom sudu u Vršcu, zbog krivičnog dela polno uznemiravanje maloletnice.

Popović je, u šta su „Novosti“ imale uvid, u toku 2022. godine devojčici slao svoje golišave fotografije, od nje tražio da i ona njemu pošalje svoje slike u bikiniju, govorio joj da će je voditi na more u Grčku, pozivao na tajne sastanke i, naravno, insistirao da o njihovoj prepisci ne priča roditeljima.

PRESRETAO DEVOJKE PO LIFTOVIMA, ULICI I NAPADAO IH Uhapšen muškarac u Novom Sadu, osumnjičen za polno uznemiravanje!

Reč je, inače, o mladoj Romkinji, čija je porodica dugogodišnji korisnik usluga belocrkvanskog CZSR, a otac i majka su joj teško bolesni.

Da je Popović predator otkriveno je tako što se maloletnica već posle prve neprimerene poruke obratila osobi od poverenja, koja se sve vreme u njeno ime dopisivala sa bivšim funkcionerom.

Policiji su ga prijavile nakon što joj je poslao poruku da će je izvući sa časa uz pomoć svog prijatelja koji radi u njenoj školi, kako bi nasamo mogli da provedu 60 minuta u jednoj školskoj kancelariji.

Popović je u razgovoru za medije tada priznao da se dopisivao sa devojčicom, ali je negirao sve tvrdnje koje mu se stavljaju na teret.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

Komentari (0)

Loading