ĆERKA IZNELA DETALJE O ŽIVOTU SA OCEM Ovo je prethodilo stravičnoj tragediji u Grockoj
Foto: Printscreen

Kako mediji saznaju od sagovornika iz istrage ovog slučaja, ova porodica, odnosno, V. M., koji je stradao, potom, N. M. ćerka i supruga M. M. bili su razmatrani u Radu grupe za koordinaciju.

"Početkom februara dobili smo pijavu od NN lica da je M. B. izjavio da će ubiti sebe i ćerku ukoliko mu se ne vrati supruga koja ga je ostavila. Tužilac je prikupljao dokaze i nastvilo se intenzivnim radom u tom slučaju. Grupa za koordinaciju i saradnju naložila je hitno obavljanje razgovora sa svim članovima porodice. Posebno se pričalo sa ćerkom N. M. Ona je u dva navrata izjavila da je ostala u kući da bi brinula o ocu koji je bolestan i za koga je veoma vezana. Navela je da hoće da bude uz nuega da m0že da ga vodi kod lekara, a sa majkom, M. M. razgovor nije obavljen", rekao je sagovornik iz istrage.

Podsetimo, V. M. je automobilom udario u banderu dok je u vozilu bila i njegova ćerka, a istraga će da utvrdi da li je tačno da se u stub zaleteo namerno kako bi ubio sebe i svoje dete.

Meštani sela Dražanj iz kog je V. M. kažu da je muškarac bio preke naravi i nije bio u dobrom odnosu sa komšijama.

- Kad biste ga ovako videli, ne biste znali da je nezgodan, bio je domaćin. Ali bio je jako preke naravi, često je umeo da se posvađa sa komšijama, s mnogima nije pričao. Nije maltretirao komšiluk, ali je bio neprijatan. Najbliže komšije su se valjda sažalile, pa su otišli da pomognu njegovoj majci koja je nepokretna. Sve se odigralo u ponedeljak, a danas je bila sahrana - kaže za Telegraf.rs jedna meštanka.

Evo šta su zatekli kod osumnjičenih! - Alo.rs

 

Kako dodaje, u kuću V. M. više puta je dolazila policija, a oduzimano mu je i oružje koje je imao jer je bio lovac. Tvrdi da je nakon oduzimanja oružja hteo da kupi pištolj i da je pretio da će da pobije porodicu. Takođe je istakla da je muškarac unapred za sebe i ćerku zakupio grobno mesto.

- Žao mi je tog deteta, 18 godina ima, znate kakva je lepa. Ona je u bolnici, nadam se da će da bude bolje. Njena majka ih je napustila. Deset godina su pokušavali da dobiju dete, celu trudnoću je održavala u Narodnom frontu. I eto kako se sad završilo - dodaje.

Podsetimo, kako je ranije ispričao deda devojčice, njena majka je otišla kada je N. M. napunila 18 godina jer navodno više nije mogla da trpi nasilje. V. M. je od siline udarca poginuo na licu mesta, dok je njegova ćerka u teškom stanju prevezena u bolnicu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading