SVIREPO UBISTVO MALE PETRE IZ ZAJEČARA Obdukcioni nalaz stigao u Tužilaštvo - veštačenje ledi krv u žilama!
Foto: Alo

Petra Vladulović (2) umrla je u najgorim mukama svedoči obdukcioni nalaz koji je danas stigao u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, saznaje Telegraf.rs

UŽAS KOD SREMSKE MITROVICE Muškarac izboden nasmrt, policija traga za dvojicom napadača.

Za njeno ubistvo osumnjičen je očukh Miloš Nikolić.

On se nalazi u pritvoru, a majka je puštena na slobodu.

Istragom je utvrđeno da je Miloš bio pijan dok je zverski tukao devojčicu.

- Dana 24.03.2023. godine Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljen je obdukcioni zapisnik Zavoda za sudsku medicinu u Nišu sa zaključkom u kome se pored ostalog navodi da je kod deteta P. V., smrt nastala nasilno, a nastupila je neposredno usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga. Kod deteta su utvrđene i druge povrede koje sve zbirno predstavljaju tešku telesnu povredu opasnu po život- stoji u saopštenju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru zatražiće i veštačenje mehanizma nanošenja povreda od strane Zavoda za sudsku medicinu.

- Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljeno je veštačenje sudskog veštaka iz oblasti neuoropsihijatrije dr Mirjane Filimonović, neuropsihijatra, koja je u svom nalazu navela da je okrivljeni Miloš Nikolić, u vreme izvršenja krivičnog dela za koje je osumnjičen, bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila, dana 21.02.2023. godine u 14,30 časova - dodaje se u saopštenju.

Okrivljeni će biti upućen na neuropsihijatrijsko i psihološko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, po naredbi ovog tužilaštva.

Pratite najnovje VESTI SA FRONTA  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading