ANA VOLŠ MAŠTALA O NOVOM POČETKU Otkriveni planove lepe Beograđanke: Počelo je kao nestanak, a ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva
Foto: Tanjug/Tanjug

Podsetimo, majka troje dece nestala je 1. januara iz kuće u Kohasetu, a za njeno ubistvo optužen je njen suprug Brajan Volš

- Pre godinu dana bilo je puno nade za nove početke, a posebno u tom trenutku. Ana i ja smo završili sređivanje njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji jer će njena i moja porodica konačno odrastati zajedno - napisao je Abdula.

Dodao je da je u kući sve bilo postavljeno, svaki komad nameštaja, kreveti za decu, jastuci i porodični portreti.

 

 

Jedini što je nedostajalo, kako je istakao Abdula, jeste dan kada će se Anina porodica preseliti iz Bostona u glavni grad.

- Razgovarali smo o odrastanju njena tri dečaka sa mojim sinom, moja supruga i ja sa Anom i njenim suprugom spremali bismo hranu. Deca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u devojačkim večerima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci - napisao je Abdula.

Godinu dana kasnije, Abdula ne može da veruje da su se ti razgovori i trenuci pretvorili u "šta bi bilo kad bi bilo".

- Nedostaješ mi, najdraža prijateljice. Marijam, Naser i ja nadamo se da nebo zna koliko je sada svetlije sa tvojom svetlošću koja sija na njemu. Videćemo se kada dođe vreme. Za sada, nastavi da budeš sunce i mesec, sijaj uvek! Uvek ćeš biti moj prisan, najbolji prijatelj i svetionik nade - napisao je na kraju objave Anin prijatelj.

Podsetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Počelo je kao nestanak, a ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva.

Lepoj Beograđanki Ani Volš trag se izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Ane je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo supruge.

Brat jednog od mladića nestalih na Dunavu uputio apel, evo šta je do sada pronađeno - Alo.rs

Tužilaštvo je na jednom od ročišta iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge Ane, počevši od 10 kesa koje su odnete na deponiju, a u kojima su bili krvavi peškiri, testera, sekira, rukavice, nož, zaprljan tepih...

Na mnogima od njih nađeni su DNK tragovi Ane Volš, a pored toga, nadležni su obelodanili i šokantne podatke koje su dobili pregledom mobilnih telefona, tableta i laptopova, da je Brajan Volš u noći nestanka ali i u naredna dva dana, na internetu tražio "koliko dugo ostaje DNK", "može li da se identifikuje telo bez zuba", "kolji je najbolji način da se telo raskomada i uništi”, “kako očistiti krv sa drvenog poda”, “možete li biti optuženi za ubistvo bez tela”..

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading