DETALJI BRUTALNE KAFANSKE TUČE KOD VELIKE PLANE Penzioner pretučen motkom, nalazi se u komi
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

- Osumnjičeni je iz nepoznatog razloga motkom pretukao penzionera koji se nalazio u lokalu. Tom prilikom mu je naneo teške povrede opasne po život. Nesrećni muškarac je nakon prebijanja vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar u Beogradu i nalazi se u komi i životno je ugrožen – kaže izvor beogradskog medija i dodaje:

– Osumnjičeni je identifikovan i saslušan kod nadležnom tužilaštvu, gde je priznao da je pretukao penzionera. Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, a istraga je još u toku i još nije definisano krivično delo za koje će uhapšeno lice biti krivično gonjeno.

Pokušao da pljačka i ubije! - Alo.rs

- Sve se dogodilo u ponedeljak uveče u Novom Selu nadomak Velike Plane. Policiji je prijavljeno da ispred lokalne kafane jedno lice leži sa povredama na glavi. Pripadnici MUP su izašli na teren negde oko četri sata ujutru i zatekli teško povređenog muškarca - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Povređeni je imao brojne masnice na licu, a očevici kažu da je D. S. jedva stajao na nogama i da je bio pijan. Navodno, on je tada inspektorima rekao da ne zna da li ga je neko napao i pretukao ili se povredio prilikom pada.

Meštani Novog Sela kažu da se po selu priča da je D. S. dobio batine u kafanskoj tuči.

- Priča se da je dobio batine u kafani u koju često dolazi. On kad popije malo je nezgodan, voli i da uvredi i da provocira - kažu žitelji sela i dodaju:

- Kažu da su ga petorica tukla, a kasnije ostavila ispred kafane da leži. Lice mu je unakaženo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading