BOLNE REČI OCA UBIJENE IVANE NA ZVEZDARI, JETMIR 90 DANA U BEKSTVU "Nebo plače za onima koji su rano otišli" (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.
BOLNE REČI OCA UBIJENE IVANE NA ZVEZDARI, JETMIR 90 DANA U BEKSTVU

FACEBOOK/PRINTSCREEN

 

Za osumnjičenim za zločin Jetmirom Gočajem policija i dalje u traga u dve države, poternica je raspisana 16. januara.

"Jetmir je bukvalno nestao sa mape, sa radara sa policije. On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, uništio je mobilni telefon. Njegova familija i prijatelji tvrde da ne znaju ništa o njemu. Bukvalno mu se izgubio svaki trag. Izvršili smo sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Razgovarali smo sa njegovim prijateljima, rodbinom, svi tvrde da ga nisu videli. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori.

Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu", rekao je medijima sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Istraga

Nakon što je policija dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G., zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda, ljubomore, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Goran Džonić šokirao izlaganjem na sudu! - Alo.rs

 

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru Gočaju odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim i potraga za njim je na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Sudar na auto-putu usporio saobraćaj kod Hitne pomoći, vozila zarobljena u popodnevnom špicu! - Alo.rs

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Komšinica "sve" čula

U međuvremenu ispitane su komšije nesrećne devojke, njena familija i prijatelji, njegova familija i prijatelji i kako smo nezvanično saznali, u ovom slučaju samo jedna osoba iz ulaza u kojem je ona živela dala je iskaz istražiteljima.

"Radi se o jednoj komšinici koja nam je ispričala da su se čuli baš jaki krici iz njenog stana cele noći. Takođe su čuli udaranje koje je odzvanjalo kroz cevi. Rekla je da im nije bilo jasno šta se dešava i da su ujutru videli da su prozori na pola otvoreni što je retkost obzirom da je stan u prizemlju i da stanari u prizemlju uvek drže spuštene roletne jer se dešavalo ranije da se deca u kraju penju i gledaju unutra.

Takođe je rekla da su nju videli možda jednom ili dva puta jer se trek bila doselila. Žena je navela da joj nije jasno zašto niko drugi iz ulaza nije hteo da sarađuje i da je sigurna da su komšije iz prizemlja sve čule", rekao je sagovornik iz istrage za beogradski portal.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

Komentari (0)

Loading