UŽAS U PANČEVU Pripadnici MUP-a spasili devojku koja se bacila u Tamiš
Alo!/M. Š.

Kako nezvanično saznajemo policija je reagovala odmah nakon dojave građana, koji su rekli da je na ogradi mosta nepoznata žena.

"Sve se dogodilo sinoć, oko dva sata iza ponoći, kada je devojka skočila sa mosta u reku Tamiš. Srećom, na mostu je bila još jedna ženska osoba koja je, prvo pokušala da je odvrati od ideje da skoči, ali kada u tome nije uspela obavestila je policiju - objasnio je izvor informera upoznat sa slučajem. 

VOZITE OPREZNO Policija od danas posebno kontroliše ovo

Policijska ekipa je brzo reagovala.

"Dvojica policajaca su u zajedničkoj akciji uspeli da spasu devojku. Jedan je ušao u vodu dok mu je drugi osvetljavao put u reci. Na sredini reke policajac, koji je zaplivao do nje, uhvatio je devojku i izvukao je na obalu" objasnio je naš sagovornik i dodao da je devojka vozilom Hitne pomoći prebačena u bolnicu u Pančevu.

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading