NIJE VIDEO TATU 20 GODINA, SAD GA TUKAO DO SMRTI! Ovo je osumnjičeni za ubistvo oca: Glumio je krimosa, Kristijan mu je idol?! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Društvene mreže

Podsetimo, zločin se dogodio kada su Zoran i Petar otišli kod komšije na druženje, i u jednom trenutku osumnjičeni je pod dejstvom alkohola pesnicama izudarao oca po glavi. Nesrećni čovek je pao kao pokošen i ostao je da leži u lokvi krvi, dok je njegov sin pobegao. Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo ubistvo.

Komšije za medije kažu da su se otac i sin pre zločina svađali.

- Komšija ih je pozvao da se druže, pili su celu noć. U jednom trenutku Zoran je postao nasilan, ustao je i počeo da razbija stvari kod komšije, koji je navodno tada izašao iz kući jer nije hteo da prisustvuje svađi - kažu naši sagovornici i dodaju:

- Uhvatio je oca za kragnu i onako pijan počeo da ga pesniči. Udarao je toliko jako da je čovek počeo da gubi svest, a krv je šikljala na sve strane.

Oni dodaju da je komšija koji se vratio u kuću posle nekog vremena tamo zatekao horor.

- Čovek se vratio u kuću, koja je izgledala kao iz nekog horor filma. Njegov prijatelj Petar ležao je na podu. Pokušao je da mu pomogne, ali su udarci koje je nesrećna žrtva zadobila od sina bila kobna - kaže komšija i dodaje:

- Komšija je pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt Petra S.

Kako obajašnjavaju naši sagovornici Zoran V. je pre mesec dana počeo da živi s ocem.

- Zoran V. je treće dete Petru od tri supruge, koga je navodno video tek nakon 20 godina, a klinac je sada došao da živi s njim u kuću koju je Petru ostavio ujak. Pokojni Petar je bio dobar čovek, koji je najviše škodio sebi, jer je pored bolesti koju ima pio - kaže meštanin Bosuta i dodaje:

- Radio je na brodu i zaradio je lepe pare, ali je onda zbog bolesti otišao u invalidsku penziju. Zoran je došao kod Petra pre mesec dana i nisu se baš najbolje slagali, s obzirom da se i ne poznaju. Kupio mu je čak i mobilni telefon.

Kako navode komšije, osumnjičeni je bio problematičan.

- Čuli smo da je pravio probleme, pa je došao kod njega da živi. Obojica su volela da popiju, pa su se često svađali, iako mislimo da sada nije bio neki konkretan razlog da ga sin ubije - kažu oni.

Novosađaninu (26) posle filmske potere, određeno zadržavanje - Alo.rs

Zoran V. je veoma aktivan na društvenim mrežama pa je objavljivao svoje fotografije na kojima gestikulira i glumi opasnog momka.

- Ispod jedne fotografije napisao je "robija meni, robija", a hvalio se i fotografijama Kristijana Golubovića, koji mu je po svemu sudeći idol. Dečko je voleo da glumi nekog krimosa - navode komšije.

Podsetimo, Kristijan Golubović je jedan od preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji", robijao je zbog trgovine narkiticima, a u poslednje vreme je poznat kao rijaliti učesnik.

- Hoću starost da me pita da li ti je duša sita, pa da kažem jeste vala! - napisao je osumnjičeni za ubistvo oca na Fejsbuku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading