OTAC I SIN SE OPIJALI KOD KOMŠIJE, PA GA SIN UNAKAZIO PESNICAMA Otkriveno šta je prethodilo ubistvu kod Sremske Mitrovice!
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo ubistvo.

- Kobne večeri Zorana i njegovog oca pozvao je komšija da dođu kod njega da se druže i piju. Ništa nije ukazivalo na to da će osumnjičeni ubrzo ubiti oca i to u komšijskoj kući - kaže sagovornik za medije i dodaje:

- Nakon nekoliko pića iz za sada nepoznatog razloga Zoran je nekoliko puta udario oca u predelu glave. Nesrećni čovek je počeo obilno da krvari i pao je kao pokošen.

Kako navodi sagovornik, vlasnik kuće nije želeo da gleda kako sin tuče oca, pa je napustio prostoriju.

Tužna ispovest sina nastradalog Ivice u požaru u Kikindi - Alo.rs

- Čovek se sklonio i izašao je, dok se oni svađaju i tuku, a kada se vratio u kuću zatekao je jezivu scenu. Njegov prijatelj je ležao u lokvi krvi, a njegovog sina nije bilo u prostoriji - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Nesrećni čovek pokušao je da vidi da li je Petar živ, ali se ubrzo uverio da ne daje znake života, pa je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Prema rečima izvora, osumnjičeni mladić je ubrzo uhapšen.

- Iako je Zoran V. pobegao sa mesta zločina policija ga je efikasnom i brzom akcijom pronašla i uhapsila. Navodno, on je bio vidno pijan, a sumnja se da određenog motiva za sada nema, već se pretpostavlja da je do ubistva došlo zbog alkohola - navodi izvor.

Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrtnog ishoda.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading