NOVI DETALJI DRAME U HOLANDIJI Evo ko je Srpkinja koja je ranila muža: Poznata policiji od ranije!
Foto: Alo/EPA

 Navodno, doselili su se u kuću u tom gradu pre nekoliko godina, a policija je već intervenisala u njihovom domu.

Podsetimo, srpski državljanin u kog je supruga pucala u noći između subote i nedelje, sam je pozvao hitnu pomoć u zoru. Komšije kažu da su teško ranjenog, krvavog čoveka, videle kako leži u dvorištu.

- On je od 2020. imao kompaniju za iznajmljivanje automobila u Roterdamu, dok je supruga vlasnica kozmetičkog salona - navode oni.

Molimo da dođe što više kajakaša i pomogne nam! - Alo.rs

Kako dodaju, policija je dolazila nekoliko puta u kuću, ali razlog ne znaju.

- U kući je, u trenutku kada je pucala u muža, bilo i njihovo troje dece, koji su tinejdžeri, ali i jedan njihov vršnjak koji je bio kod njih u gostima. Šta se dogodili i šta je prethodilo pokušaju ubistva, za sada niko ne zna - ispričale su komšije.

Uviđaj na licu mesta, u kući i dvorištu, trajao je i u nedelju. Specijalci naoružani dugim cevima satima su bili ispred kuće a oglasila se i policija koja je pozvala sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju, da se jave i da njihova prijava može da bude i anonimna. Kako su preneli holandski mediji, nadležne službe preuzele su brigu o njihovo troje dece, pošto je majka odmah uhapšena a otac hitno transportovan u bolnicu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading