MILOŠ UBIO RODITELJE, PA SE SKINUO GO I PONAVLJAO DA JE BOG! Godinu dana od stravičnog zločina
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Posle zločina navodno se skinuo go i ponavljao da je "Bog i Isus Hrist", pa je zbog psihičkog stanja u kome se nalazio odmh sproveden u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde se i danas nalazi.

Ignjatović je osumnjičen da je 21. marta prošle godine, oko 14.30 časova, najpre ubio oca, koji je bio pored traktora, a potom i majku, koju je ubio u kući. Goca, kako su od milošte zvali njegovu majku, imala je problema sa kolenima i slabo se kretala. Andreju je pogodio u stomak, a Gordanu u glavu.

Godinu dana pre zločina Ignjatović je proveo u Holandiji, a u Srbiju je stigao samo 15 dana ranije. U Holandiji je radio u nekoj firmi, ali je izgubio posao. Kad se vratio u zemlju, očevom bratu od ujaka vratio je 400 evra, koje je ranije pozajmio za put.

Posle zločina, Miloš je dotrčao kod očevog brata od strica sav izbezumljen i rekao da je napravio glupost.

Tomislav ostavio porodici oproštajno pismo, pa nestao - Alo.rs

- Ložio sam furunu, kada se pojavio go na dva metra od mene. Plakao je i vikao da je ubio roditelje. Bio je potpuno van sebe. Dotrčao je kod mene i rekao "Ubio sam Acu i Gocu". Mislio sam da se zafrkava, ali kad sam ga pogledao i video da je uplakan, poverovao sam mu. Otrčao sam do njihove kuće i video Acu u lokvi krvi, a u kući i Gocu. Miloš mi je sve vreme unezvereno govorio "Ajde da pokušamo da ih oživimo". Zvao sam Hitnu pomoć i policiju i ubrzo su došli - ispričao je brat od strica ubijenog Milan Ignjatović.

Kukao i plakao

Pre nego što su došli policajci, Miloš je šetao po dvorištu skoro go. Na trenutke bi seo na stepenice ispred kuće u kojoj je ubio majku. Kukao je i plakao. Kad je stigla policija, on se nije odupirao hapšenju. Rekli su mu da legne na pod i bacio se na zemlju. Odmah je kroz suze rekao "Ja sam kriv". Stavljene su mu "lisice" na ruke i odveden je, a tela su poslata na obdukciju.

- Svi smo šokirani. To je ranije bila jedna kuća. Potresen sam i ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Miloš ima brata lekara u Beogradu, to je Acin i Gocin drugi sin. Obavešten je i čekamo da dođe. Imali su sitna neslaganja kao u svakoj porodici, ali ovo niko nije očekivao - kroz suze je ispričao Milan Ignjatović.

Goca i Aca su svaki dan dolazili u vikendicu u Bubanji iz Kusadka gde su imali dve lepe kuće u centru gde su živeli. U Bubaniji su držali guske, koze i dolazili svaki dan kako bi održavali domaćisntvo. Kobnog dana su stigli oko 8 sati. Pozdravili su se sa rođacima, nekoliko sati kasnije dogodio se strašan zločin. U momentu zločina, hteli su da vuku neka drva i upalili su traktor, a onda se dogodilo ubistvo.

Aca je bio nastavnik muzičkog u školi i godinama je svirao u kafanama kao harmonikaš. Nekada je jednu i držao. Svi su ga poznavali i cenili, kao i majku. Komšije tvrde da su bili divni ljudi, vredni i radni.

Za Miloša Ignjatovića po selu se pričalo da je narkoman, ali i pored toga nije pravio nikakve probleme, pa su svi tvrdili da je reč o skladnoj porodici.

"Sve su mu dali"

- Čuo sad da je bio i na lečenju. Ne znam da li je uspeo ali sudeći po svemu ovome izgleda da nije. Ko zna na kakvim je drogama bio kad je ovako nešto uradio - rekao je komšija.

Stric osumnjičenog momka Rodoljub Ignjatović, koga zovu Rajko, izjavio je novinarima da tog dana ništa nije ukazivalo da će ih ovako zlo zadesiti.

- Andreja je bio kod nas nekoliko sati pre toga. Tražio je mleko za jare. Nikakvih problema nisu imali i Miloš je bio sasvim normalan i onda pakao. Miloš me je sat vremena pre ubistva pitao da li bi trebalo da mi pomogne oko orezivanja voća. Samo sat vremena kasnije stajao je go i rekao da je ubio roditelje- kazao je Ignjatović.

Prema njegovim rečima, ni danas mu nije jasno zašto je Miloš uradio ovako nešto.

- Andreja je bio lovac, ali skoro pet godina, možda i više nije bio u lovu. Verujem da ih je Miloš tom puškom i ubio. Gordana je imala problema sa kolenima. Bila je slabo pokretna. Nisam, ulazio u kuću da vidim ali verujem da je ubio u krevetu - ispričao je posle zločina za medije Rodoljub Ignjatović, stric osumnjičenog mladića.

On je objasnio da Miloš ima brata i sestru, ali da su oni više godina stariji od njega.

- Miloš je iz tog razloga bio mezimac u kući. Imali su i sve su mu dali. Ko bi mogao da pomisli da će ovako nešto baš on da uradi - rekao je Ignjatović i dodao da su njegovi rođaci tog jutra doneli štene koje je posle krvoprolića ostalo samo u dvorištu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miloš

21.03.2023 16:39

Vučić je čovek koji sve svoje aktivnosti podređuje Srbiji i svom narodu.