JEZIVA ISPOVEST! Katarina Mitić, žrtva porodičnog nasilja: Muž me je 17 puta ubo nožem!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Ispovest još jedne žrtve porodičnog nasilja, ovaj put Katarine Mitić sa Kosova i Metohije, doslovce ledi krv u žilama. Sad već bivši suprug ju je jedne noći 17 puta ubo nožem i to samo zato što ga je probudila zbog bolesti mlađeg sina, jedanaestomesečne bebe koju je pomahnitali otac bacio na pod.

- Srećna sam što deca nisu povređena - istakla je majka dva dečaka koja je imala 17 godina kada se udala za tri godine starijeg muškarca.

Maltretiranje je trpala sve vreme braka, pune četiri godine, a te kobne noći, umalo nije smrtno stradala. 

JEZIVA ISPOVEST! Katarina Mitić, žrtva porodičnog nasilja: Muž me je 17 puta ubo nožem!

Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

 

 

- Probudila sam ga jer je mlađi sin bio bolestan. Muž je prvo pričao nepovezano, onda mi je zapretio da će me ubiti ako ne zatvorim usta. Istrgao mi je dete iz ruku, zgrabio nož, bacio dete i počeo je nasumično da me ubada. Rukama sam štitila lice i glavu, posle uboda u grudi, instinktivno sam pala i pravila se mrtva. Sećam se da sam krvava ležala na podu i gledala dete od 11 meseci koje puzi ka meni, dok me je stariji sin dozivao - opisala je Katarina.

Na kraju ju je suprug šutnuo, a potom je istrčao iz kuće vičući: „Ubio sam Katarinu“.

Maltretiranje je počelo odmah posle venčanja, 2015. godine.

- U braku s njim bila sam četiri godine, venčali smo se 2015. godine. Već prvog dana kada sam se udala i otišla da živim u Niš s njim, počeo je da me zlostavlja. Prvi šamar sam dobila na ulici jer sam pogledala nekog dečka u prolazu. Plakala sam i vrištala, htela da se vratim kući, on mi nije dao. Prolaznici su nas gledali i niko ništa nije preduzeo - prisetila se Katarina.

Po povratku kući, počela je da pakuje stvari, ali on joj nije dozvolio da ode.

- Klečao je i molio me da ostanem, pretio je da će se ubiti ako ostane bez mene - rekla je Katarina, koja je, kako je navela, fizičko i psihičko nasilje trpela svakodnevno.

- Vređao me je svakodnevno. Sve to vreme, nigde nije radio, deci nije obezbedio ni dinara. Živeli smo od plate njegovog oca, nekih 50.000 dinara. Stalno i jedino sam ga opominjala da počne da radi. Ali, nije hteo, a meni nije dao da nađem posao. Kontrolisao je svaki moj korak, ni veš nisam mogla napolju da raširim dok on ne bi proverio ima li koga od komšija ispred kuće - obelodanila je i najsitnije detalje pakla kroz koji je prolazila ova mlada žena, koja je imala 17 godina kada se udala.

- Muž je bio tri godine stariji. Bio je patološki ljubomoran, svuda me je u stopu pratio. Jednom sam uzela stvari i krenula kod mojih, na Kosovo. Sprečio me je, vukao me nazad. Bilo je mnogo sveta, svi su gledali kako plačem i njega kako me vuče, niko mi nije pomogao - ispričala je za TV Pink Katarina Mitić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading