DEVOJKA KOJU JE OTAC SILOVAO RODILA ĆERKU: Napustila hraniteljsku porodicu, pa doživela pakao
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Kako nam je rečeno i majka i ćerka su sada u dobrom zdravstvenom stanju.

Ovaj jezivi slučaj silovanja rođene ćerke uznemirio je Niš i okolinu. Zbog toga je pritvoren B.M. koji je rođen na Kosovu i Metohiji. Nesrećna devojka je dva puta silovana dok je otac živeo u Nišu.

Više javno tužilaštvo odredilo je pritvor B.M. zbog sumnje da je od oktobra do februara 2022. godine u dva navrata silovao ćerku, a nakon čega je ona prošle godine rodila devojčicu.

Kako saznajemo, on je ranije pritvaran zbog sumnje da je to učinio, ali je pušten usled nedostatka dokaza.

- Sada je stigao nalaz njegovog i bebinog biološkog materijala tako da je sada zbog toga pritvoren u Nišu.

Sa majkom porodilje B.N. je započeo život u naselju Borča u Beogradu. Tamo je rođena i S.M. On je i ranije bio nasilan, umeo je da podigne ruku. Kada su se roditelji razveli on se preselio u Niš, a njegova supruga, majka porodilje je otišla u Vojvodinu.

Porodilja S.M. je, inače, treće dete u porodici i tada maloletna, nakon razvoda roditelja, smeštena je u jednu hraniteljsku porodicu u Sopotu. Kada je postala punoletna ona se odlučila da živi s ocem u Nišu.

Prve sumnje da se nešto strašno dešava je iznela mlađa sestra koja je primećivala da su sestra i otac u jednoj sobi koja je zaključana. Devojka je htela nekoliko puta da pobegne, ali joj je on vadio stvari iz kofera i razbacivao po sobi - priča nam osoba koja je upoznata s ovim slučajem.

Naš izvor ističe da je devojka jednom otišla kod majke i sve joj ispričala. Inače, devojka je nakon punoletstva napustila hraniteljsku porodicu i odlučila da se vrati kod oca, sa kojim je nastavila da živi.

- Beba je rođena u mestu Dobrinci u opštini Ruma. I tamo je ćerka S.M. prijavljivala fizičko i seksualno nasilje oca. Kada je prvi put uhapšen, nije bilo jasnih pokazatelja da li devojka priča pravu istinu da bi sa poklapanjem dnk sve postalo jasno - priča nam naš izvor.

Otac B.M. je živeo u jednoj od ulica u naselju Trošarina, a kako su nam rekle neke komšije nisu ni slutile kakav se užas krije iza vrata ove porodice.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading