UHAPŠEN SRBIN U BUGARSKOJ U policijskoj jurnjavi jedan mrtav, 14 povređeno
Foto: Printscreen

Scene policijske jurnjave su se dogodile u blizini mesta Dragoman kod granice sa Srbijom, kada je policija napravila zasedu.

Neime bugarski policajci, pokušavali su da preseku rutu krijumčara te su napravili zasedu, ali vozać iz srbije je prepreke vešto izbegao te je došlo do jurnjave  bugarskih putevima. Tokom jurnjava voć iz Srbije je udario  u betonski barijeru a potom se vozilo odbilo i palo niz liticu.

Na mestu je nastradao Ilegalni migrant iz Avganistana, a njih 14 -toro je  povređeno. Migranti su prebačeni u bolnicu u u Sofiji.

 Bugarska policija saoptila je detalje nesreće.

-Tokom policijske potere za krijumčarskim vozilom nakon što je vozilo stranih registracija sletelo sa puta kod Dragomana i prevrnulo se nastradao je jedan migran a njih 14- toro je povređeno.Nesreća se dogodila u ponoć u blizini granice sa Srbijom kada je vozač, državljanin Srbije, prekršio uputstva graničnog policajca i pokušao da pobegne.

U jurnjavi koja je usledila, vozilo je udarilo u betonsku barijeru i palo niz liticu. Četrnaest povređenih migranata prebačeno je u bolnice u prestonici. Krijumčar je uhapšen. Svi migranti su muškarci između 25 i 30 godina – naveli su iz bugarske policije

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading