JETMIR KAO U ZEMLJU DA JE PROPAO Ivanina porodica mira nema, a njen ubica i dalje u bekstvu!
Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen

Jetmir Gočaj (24) osumnjičen da je 23. decembra ubio Ivanu Krivokapić u iznajmljenom stanu na Zvezdari, nestao je sa radara policije. Potraga za ubicom nesrećne devojke traje već tri meseca, a od njega ni traga ni glasa!

Kako se sumnja, Jetmir je nakon zločina odmah napustio Srbiju i od tada nema nikakvih novosti o mladiću koji je monstruozno ubio mladu devojku.

JETMIR KAO U ZEMLJU DA JE PROPAO Ivanina porodica mira nema, a njen ubica i dalje u bekstvu!

Instagram

 

 

Poternica raspisana u januaru

Za osumnjičenim Jetmirom, raspisana je međunarodna poternica 16. januara, međutim, on još uvek izmiče pravdi.

''On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, uništio je mobilni telefon. Njegova familija i prijatelji tvrde da ne znaju ništa o njemu. Bukvalno mu se izgubio svaki trag.

Izvršili smo sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a'', rekao je sagovornik iz istrage za medije.

Navodi i da su razgovarali sa njegovim prijateljima, rodbinom, te da svi tvrde da ga nisu videli.

''Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu'', navodi izvor.

Porodica se nada hapšenju

Porodica ubijene devojke nema mira dok je Ivanin ubica na slobodi, te se nadaju da će ga policija naći.

''Kako nam može biti lakše kada je Ivanin ubica na slobodi, nemamo mira. Nikada nam Ivana nije pričala o njemu, prvi put smo ga videli na kamerama kada je i otkriveno da je ubio našeg anđela'', rekao je ranije beogradskom mediju Miodrag, stric ubijene devojke.

JETMIR KAO U ZEMLJU DA JE PROPAO Ivanina porodica mira nema, a njen ubica i dalje u bekstvu!

Ivana Krivokapić/Društvene mreže/Printscreen

 

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Ubistvo se desilo 23. januara, posle ponoći

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading