NAĐENI DELOVI PREVRNUTOG ČAMCA I LIČNE STVARI? Mane pomaže policiji da se pronađu nestali drugovi
Foto: Printscreen/Foto: Faceboo

- Na mestu gde je isplivao muškarac koji se bio na čamcu sa prijateljima, pronađeni su delovi tog čamca, ranac i još neki predmeti - navodi izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, delovi čamca ali i ostale stvari pronađeni su kilometar od Pančevačkog mosta.

Kako navodi izvor, Mane K. se trenutno nalazi u policiji gde daje izjavu kako je i zbog čega je došlo do sinoćnog potapanja čamca.

- On je trenutno van sebe, u šoku je. Pokušava na sve načine da pomogne policiji da nađe njegove prijatelje - kaže sagovornik.

NAĐENI DELOVI PREVRNUTOG ČAMCA I LIČNE STVARI? Mane pomaže policiji da se pronađu nestali drugovi

Facebook printscreen

 

Renato Grbić, alas sa Dunava poznat kao heroj koji decenijama spasava davljenike ispod Pančevačkog mosta, ispričao je da je pomenuti čamac vrlo nestabilan.

- Koliko znam oni su bili na čamcu "Tri princeze", reč je o plastičnom čamcu, koji prilično nestabilan. Prevrnuli su se na oko 100 metara od obale. Sa druge strane sinoć nikako nije bilo vreme za plovidbu. Ne znam zašto su to uradili, niti da li su bili pijani. Šta se tačno sinoć desilo zna samo ovaj mladić što je uspeo da se spasi. Mi sada svi možemo samo da nagađamo - kaže Renato i dodaje da se plaši za život momaka kako vreme prolazi.

- Jedan od njih navodno ima decu, drugom je žena u drugom stanju. Jutros je kod mene bila sestra jednog od momaka koga nema, zajedno sa par prijatelja, ali ništa ja više ne mogu da uradim. Siguran sam da rečna policija radi svoj posao i da traga za momcima kao i vatrogasci spasioci. Oni su  otišli na tim nepristupačnim mestima. Taže ih u delovima gde je šuma. Dronovi ih traže, svi su se angažovali samo da se pomolimo Bogu da su svi živi - kaže na kraju Renato koji je mnogo davljenika spasio iz Dunava.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading