ZVERI MISLILE DA IMA NOVAC JER PRIMA VOJNU PENZIJU Strašna sudbina silovane žene iz Radojeva: Ove tragedije obeležile su njen život! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Miroslava Obadić

Kako mediji saznaju, jedan od glavnih motiva za ovako bestoijalan zloičin mogla bida bude činjenica da je šezdesetosmogodišnja Slavica K. živela sama, a takođe i saznjanje da je imala  veliku penziju i upravo je sređivala porodičnu kuću. Iako je nedavno kupila polovan automobil, zamolila je komšiju da je preveze, obzirom da nije vozač, do bolnice i lekara.

Inače, da brutalnost čina iživljavanja i silovanja bude veća, Slavica je pre mesec dana imala tešku hirušku ginekološku intervenciju i zbog toga je ležala u zrenjaninskoj bolnici.

Meštani Radojeva, užasnuti onim što se pre dva dana dogodilo, prisećaju se ubistva seoske učiteljice, kada joj je u kuću upao psihički poremećen muškarac i mučki je ubio.

Čoveku preko noći nestalo pola automobila, lopovi u Novom Sadu nikad ne spavaju! - Alo.rs

Iživljavali se nad ženom zbog šaku novca

Ljuba N. i sedamnaestogodišnjak, koji kako tvrde neki meštani Radojeva, u poslednje vreme nije živeo u selu, imali su pljačku kao zamisao napada, porazbijali su navodno sve po kući u koju su upali i nakon mučkog silovanja i pretnji da će je ubiti, pobegli sa nešto sitnih evra i nekoliko hiljada dinara, koje su pronašli u kući.

Strašna sudbina, muž poginuo na ratištu

Kako je ispričala prijateljica napastvovane Slavice, nju ceo život prate tragedije. 

- Kao da joj nije dosta tužnih stvari u životu, i da joj se dogodi ovo... Svako u selu zna njenu životnu priču, i niko ne bi ni posmislio da joj naudi.

Ona je divna žena, koja ni mrava ne bi zgazila. Kada se doselila u selo, nekoliko godina kasnije muž joj je otišao na ratište u Bosnu, gde je poginuo. Bila je to prva tragedija koja ju je zadesila - priča prijateljica i komšinica napadnute Slavice.

Milanova sudbina već tri godine misterija: Potresna ispovest njegove majke - Alo.rs

Preminula joj dva sina

Potom su nesrećnu Slavicu zadesile nove tragedija, kada su joj preminula dva deteta. 

- Stariji sin umro joj je pre  godinu i po dana, a mlađi pre pet godina. Tako sama ostala je da živi bez ikoga. Nikako nije mogla da se oporavi od toga. Živi od tad povučeno i druži se sa par komšija koji je obilaze i pomažu.

Nasledila je penziju od muža, i to joj je bio jedini izvor finansiranja. Napadači su mislili su da ima mnogo novca, pošto prima vojnu penziju, i to im je bio isključiv motiv da je napadnu. Ništa drugo - zaključuje komšinica.  

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sremac

18.03.2023 18:37

Te monstrume pod hitno vezati lancime i čerečiti na živo da se snima polaze svima da bude za nauk drugima

Kokan

18.03.2023 18:43

Goveda zatvoriti na dozivotnu robiju.