TINA I NJEN PAS ŽIVI IZGORELI U AUTOMOBILU Rasprava sudija odložila suđenje za tragičnu smrt Srpkinje u Las Vegasu
Tanjug/Ap

Od sudije u Nevadi će ponovo biti zatraženo da odluči koji sudija treba da vodi preliminarnu raspravu u ovom slučaju, pišu svetski mediji.

Sudija iz Las Vegasa rekla je prošle sedmice Ragsu i njegovim advokatima da nema ovlašćenja da odluči da li ona ili neki drugi sudija treba da predsedava saslušanjem o tome da li ima dovoljno dokaza koji bi garantovali da se Ragsu sudi po optužbi za nesavesnu vožnju i vožnju pod uticajem koja je prouzrokovala smrt.

PREMINULA ŽENA KOJU JE U LESKOVCU OBORIO KAMION S PRIKOLICOM "Naglo je zakočio i vratio se nazad, ali ništa se više nije moglo"

TINA I NJEN PAS ŽIVI IZGORELI U AUTOMOBILU Rasprava sudija odložila suđenje za tragičnu smrt Srpkinje u Las Vegasu

Printscreen

 

Advokati optuženog bivšeg sportiste rekli su da će ovo pitanje ponovo podneti Okružnom sudu, gde je sudija u januaru rekao da bi slučaj trebalo da bude dodeljen specijalnom sudu u Las Vegasu.

Ali sudija, koji je vodio te slučajeve, izuzeo je sebe, uz obrazloženje da je pričao o Ragsovom slučaju tokom njegove predizborne kampanje 2022.

Tužioci planiraju da iznesu dokaze da je Rags imao duplo veći nivo alkohola u krvi i da je njegov ''ševrolet'' jurio brzinom od 251 km/h pre nesreće u kojoj su poginuli 23-godišnja Tina i njen pas.

Nakon stravičnog udesa, koji se dogodio 2. novembra 2021. godine, Tinin automobil se zapalio i ona je živa izgorela u vozilu.

Rags je u toj nesreći zadobio teže povrede i bio je kratko u bolnici.

On je pušten iz pritvora uz kauciju od 150.000 dolara i od tada nosi nanogicu i naloženo je stalno praćenje količine alkohola u krvi.

Ukoliko ga osude preti mu do 50 godina zatvora.

Za sada nije poznato da li će se održati novo ročište, koje je zakazano za 4. maj.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading