SVAKO OD NJIH JE IMAO ULOGU, A EVO I KOJU Uhapšeno pet osoba zbog ubistva Ranka Eskobara
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Pjanović je uhapšen je Bijeljini, a ubrzo je otkrivena i uloga koju je on imao u ovom zločinu. Njegovim hapšenjem "sklopljene su kockice", odnosno, šema po kojoj je ova kriminalna grupa izvela egzekuciju koju je, prema navodima iz istrage, naručio "kavački" klan.

Stefan Z. i Luka V. 

Stefanu Z. i Luki V. na teret se stavlja da su 9. marta 2023. godine oko 11:05 sati ubili Ranka Radoševića, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u 11:32 časova i pri tome doveli u opasnost život tri gosta u kafiću na pumpi u Rušnju.

Noseći hirurške maske preko lica, obojica su, kako se sumnja, kada su ugledali oštećenog na parkingu benzinske stanice, izvadili pištolje i ispalili su više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić. Eskobar je pobegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni Stefan Z. i ispalio mu nekoliko projektila u leđa, usled čega je oštećeni pao na pod. Stefan Z. mu je potom prišao i iz neposredne blizine mu ispalio još jedan projektil u glavu.

Takon toga su obojica osumnjičenih pobegli sa lica mesta automobilom marle “Golf 4”, koje su u naselju “Petlovo brdo” zapalili, a potom se odvezli u ranije iznajmljeni stan na Novom Beogradu. Sumnja se da su drugo dvoje osumnjičenih Stefanu L. i Luki V. stvorili uslove za izvršenje krivičnog dela.

Policija privela Marka Pjanovića u Bijeljini - Alo.rs

Marko Pjanović i Azra Š. 

On je vozio pucače Luku V. (26) i Stefana Z. (28). Pjanović je, navodno, jedan je od vođa navijača Partizana u Brčkom.

Nezvanično, on je sa drugaricom Azrom Š. (22) otišao u Kraljevo gde su ukrali "golf 4". Nakon toga bio je lični vozač Stefanu i Luki.

- Došli smo do saznanja da su danima obilazili pumpu u Rušnju. Vozili se kroz grad i tražili najbližu rutu za bekstvo. Tako su i došli do stana na Novom Beogradu. Do tog dela grada brzo se stiže, iz njega izlazi i daje im mogućnost da budu bliže aerodomu- kaže naš sagovornik i dodaje da je Marko odvezao na mesto likvidacije, ali ih i odbacio do "štek" stana na Novom Beogradu.

Prema saznanjima "Telegraf.rs", Pjanović je u nekoliko navrata pričao sa Radoševića. Dogovarali su kupovinu automobila i tako bili sigurni da će u četvrtak doći na pumpu u Rušnju.

Ispraćen uz više stotina ljudi, njegov prijatelj održao govor - Alo.rs

Maloletnica (17)

Maloletnica koja je u subotu uhapšena zbog pomaganja prilikom likvidacije Ranka Radošević (54) u Rušnju, imala je ulogu da sa dečkom nagovori žrtvu da dođe u kafić.

Nezvanično, ona je tvrdila da prodaje automobil i da ako želi da ga proba ona će ga dovesti na pumpu. Policija je presrela 13 poruka koju su razmenili. Ne znajući šta mu se sprema Radošević je u četvrtak došao.

Maloletnici se na teret stavljaju dva krivična dela – teško ubistvo u saizvršilaštvu i nedozvoljena proizvodnja , držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading