ZVICER FINANSIRAO DŽONI ORGANIZOVAO U ubistvu Eskobara učestvovali  i Vračarci
Foto: Alo.rs

 

Kako se sumnja on je za račun svojih šefova, odnosno od  Nikole Vušovića Džonija, za kojim je, takođe, raspisana poternica dobio nalog da se likvidira Radošević.

-Sumnja se da je Luka zatim angažovao Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva, Azru Š. i Marka Pjanovića iz  Brčkog.  Kako se dalje sumnja Pjanović i Azra su imali ulogu da glume kupca i time namame Radoševića- objašnjava izvor i dodaje.

ZVICER FINANSIRAO DŽONI ORGANIZOVAO U ubistvu Eskobara učestvovali  i Vračarci

 

 

- Pjanović se nekoliko puta video sa Eskobarom, navodno da bi dogovorio kupovinu blindiranog automobila za prijatelja.  Kada je dogovor postignut, u akciju su krenule ubice koje sus a sedam metaka ubili Radoševića. Sumnja se da su to Stefan Z.  i Luka V.. Prema operativnim podacima ukazuje  se da su  opticaju  dva imena mafijaških bosova, koji sarađuju u kriminalnim poslovima. Jedan od njih je tražio i platio za glavu Radoševića. U finansiranju zločina sa delom novca učestvovao je, prema operativnim informacijama, i Radoje Zvicer. E sada da li je i on naručilac ubistva ili je koriščena njegova logistika to se istražuje – nave je izvor.

ZVICER FINANSIRAO DŽONI ORGANIZOVAO U ubistvu Eskobara učestvovali  i Vračarci

Luka Pilčević/Foto: Društvene mreže

 

On je dodao,da dok se sumnja da je Luka Pilčević čovek Nikole Vušovića Džonija, za Pjanovića se takođe sumnja da je igrač poznatog kriminalca koji je trenutno u zatvoru u Srbiji a dovodio se u vezu sa kavačkim klanom.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading