ESKOBARA U SMRT POSLALA ELEZOVA SARADNICA? Otkrivamo ko je studentkinja koja je uhapšena u Sarajevu!
Foto: Alo/Nikola Todorović/Društvene mreže

Studentkinja Azra Š. (22) uhapšena je u utorak uveče po poternici u Sarajevu zbog sumnje da je 9. marta učestvovala u ubistvu „škaljarca“ i vođe nikšićkog klana Ranka Radoševića (54), zvanog Eskobar, u kafiću na pumpi u naselju Rušanj u Beogradu.

Kako Alo! saznaje, ona je uhapšena u studentskom domu, a sumnja se da je bliska grupi bosanskog kriminalca Darka Eleza, inače saradnika kavačkog klana. U toku je potraga za Bosancem Markom P. iz Brčkog, njenim drugom, koji se takođe sumnjiči za učešće u ubistvu Eskobara.

ESKOBARA U SMRT POSLALA ELEZOVA SARADNICA? Otkrivamo ko je studentkinja koja je uhapšena u Sarajevu!

MUP RS

 

- Oni su se pretvarali da su kupci automobila i dan pred ubistvo posetili su Radoševićev auto-plac. Navodno, ugovorili su kupovinu vozila „folksvagen“. Sutradan su zakazali sastanak u kafiću u Rušnju, ali su se, umesto njih, pojavile ubice - navodi naš izvor.

Tokom akcije policija je zaplenila „golf“ koji je koristio Marko P., navodno strastveni navijač Partizana. On je, prema informacijama, poslednji put viđen u Bijeljini.  

Zbog porodice tražio da robija u Srbiji

Darko Elez, navodni saradnik kavačkog klana, u septembru prošle godine izručen je Srbiji iz BiH kako bi odslužio kaznu zatvora od 15 godina na koju je osuđen u predmetu „Lutka“ za dva ubistva, iznudu, zastrašivanje i druga krivična dela.

Kako je ranije za Alo! rekao Senad Kreho, Elezov advokat, njegov branjenik je odluku o služenju kazne u Srbiji doneo jer u našoj zemlji ima porodicu.

Očekuje se da će Srbija uputiti zahtev Bosni i Hercegovini za izručenje uhapšene devojke.

Izvor našeg lista navodi da je ona u Kraljevu ukrala „golf 4“, koji je potom ustupila Stefanu Z. (28) i Luki V. (25), a koji su uhapšeni zbog sumnje da su direktni izvršioci zločina.

ESKOBARA U SMRT POSLALA ELEZOVA SARADNICA? Otkrivamo ko je studentkinja koja je uhapšena u Sarajevu!

Stefan Z,/Društvene mreže

 

- Navodno, oni su se tim vozilom dovezli na pumpu, a potom su ga parkirali u blizini i krenuli ka kafiću. Kada su ubili Radoševića, vratili su se u isto vozilo i pobegli, a potom ga spalili na Petlovom brdu - objašnjava naš sagovornik.

Posle zločina pojavila se informacija da se Radošević dopisivao s nepoznatom osobom, koja se njemu predstavila kao prodavac automobila. Ta osoba mu je lažno ponudila jedno vozilo na prodaju i tako ga navukla da dođe u kafić na pumpi. Međutim, umesto prodavca, pojavile su se ubice. Sumnja se da je taj lažni prodavac upravo uhapšena Bosanka.

ESKOBARA U SMRT POSLALA ELEZOVA SARADNICA? Otkrivamo ko je studentkinja koja je uhapšena u Sarajevu!

Luka V./Printscreen

 

Tokom akcije uhapšena je i maloletnica (17), koja navodno imala gotovo istu ulogu. Njoj je određen pritvor.

- One su s Eskobarom kontaktirale preko mobilnih telefona, a policija je utvrdila da su s njim razmenile 13 poruka - kaže izvor.

ESKOBARA U SMRT POSLALA ELEZOVA SARADNICA? Otkrivamo ko je studentkinja koja je uhapšena u Sarajevu!

Printscreen

 

Podsetimo, Radošević je ubijen u kafiću dok je pio kafu, kada su mu prišla dvojica napadača s kapuljačama i zaštitnim maskama. Jedan od njih je u telo žrtve ispalio pet hitaca, a potom još dva u glavu.

Alo! je tog dana eskkluzivno objavio video-snimak na kojem se vide osumnjičeni, a koji je policiji pomogao pri identifikaciji. Nepunih 48 sati kasnije, uhapšeni su Stefan Z. iz Lebana, za koga se sumnja da je pucao u Radoševića, i Luka V. iz Kraljeva. Oni su se na saslušanju branili ćutanjem.

Ubijeni Radošević sahranjen je ponedeljak na groblju Orlovača. Njegova porodica je grobno mesto platila tri miliona dinara.

Zvicer i Džoni dali 500 € za ubistvo

Kako je Alo! već pisao, sumnja se da su naručioci zločina Stefanu Z. dali 500 evra za ubistvo Radoševića, dok mu je obećano još 100.000 evra kada obavi posao.

- Osumnjičenom je tada stigla kesa s pištoljem uz obećanje: „Kad ga rokneš, imaćeš još 100.000“ - rekao je naš izvor.

Inače, sumnja se da su zločin naručili vođa kavačakog klana Radoje Zvicer i njegova desna ruka Nikola Vušović Džoni, šef vračarskog klana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading