SVEDOK-SARADNIK DAO ČITULJU ZA RADOŠEVIĆA! Ljuti neprijatelj Darka Šarića oprostio se od Eskobara
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Joksović je, podsetimo, svedok u postupku protiv Darka Šarića, koji se godinama vodi zbog međunarodnog šverca kokaina i "pranja" 22 miliona evra. Nekada blizak Šarićev prijatelj, Joksović se pre desedak godina okrenuo protiv njega i postao ljuti neprijatelj.

Uhapšena u Sarajevu! - Alo.rs

"Otiloviću Brate, kako si me zvao, a mi iz mog sela sprepoznajemo ko je Brat. Ti si to i bio. Počivaj u miru, Brate, čekaju te Milka i Nada. Nebojša Joksović sa porodicom", napisao je u čitulji u jednom dnevnom listu Nebojša Joksović.

Radošević je rodom iz Nikšića, a Joksović iz Pljevalja.

Joksović, nekadašnji prijatelj iz detinjstva Darka Šarića, okrenuo mu je leđa nakon hapšenja u akciji "Balkanksi ratnik" 2009. godine. Svedočio je protiv njega na suđenju, a za njegovu bezbednost je zadužena Jedinica za zaštitu svedoka MUP Srbije.

Šarić je prošle godine optužen da je planirao da ubije Joksovića 2020. godine na Drinskoj regati, ali da mu je akcija propala pošto manifestacija nije održana zbog korone.

Podsetimo, Darko Šarić je pre nekoliko godina, na jednom od suđenja, obraćajući se svedoku-saradniku Nebojši Joksoviću, od sudije tražio da zagrli svog dojučerašnjeg saradnika, koga je potom ispitivao. Ubrzo je svedoka-saradnika optužio da mu je "sve to namestio kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading