UHAPŠENA DEVOJKA U SARAJEVU! Sumnjiči se da je bila saučesnik ubicama Ranka ''Eskobara''
Foto: Alo/Aloonline.ba

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo večeras su uhapsili žensku osobu A.Š., rođenu 2001. godine u Brčkom, a za kojom je raspisana međunarodna poternica zbog krivičnog dela ubistva, počinjenog na štetu R.R., dana 09.03.2023. godine u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a KS.

SRBIN ''PAO'' U BEČU ZBOG ŠVERCA NARKOTIKA Policija mu u štek-stanu pronašla 50 kilograma raznih opijata!

Reč je o Ranku Radoševiću Eskobaru, koji je ubijen na benzinskoj pumpi, a prema navodima medija iz Srbije ona je pomagala ubicama, koji su već uhapšeni u Srbiji.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine, a lišena slobode je predata u Jedinicu za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Akcija je izvedena u saradnji s Upravom za organizovani i teški kriminal MUP-a RS i Policijom Brčko Distrikta, navode iz MUP-a KS, prenosi Avaz.

Podsećanja radi, Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, sa čak 7 hitaca iz pištolja.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, naređena je obdukcija tela likvidiranog.

Muškarac za koga se sumnja da je ubio Radoševića imao je na sebi garderobu crne boje kao i patike i sitnije je građe.

U Radoševića je ubica sa kapuljačom na glavi i hirurškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca, od kojih 5 u telo, i dva u glavu. Tek kada je bio siguran da je obavio posao, sa saučesnikom je izašao iz lokala.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

SETTINGS Choose player Tv.alo.rs player - #3 Player sizeWidth 16 Height 9 Include SEO Serve Player through DFP AMP Learn more LOAD ASYNCHRONOUSLY Embed Code
Copy the embed code above and paste it to your webpage.PREVIEW EMBED

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading