UHAPŠENI NAPADAČI "PALI" ZA SAMO 48 SATI Evo šta je otkrilo osumnjičene za ubistvo Eskobara!
Foto: Alo/Alo!/Nikola Todorović

Njih troje je policija juče zatekla u štek stanu na Novom Beogradu.

Stan se, prema saznanjima medija nalazio u prizemlju zgrade, a zgrada i okolina nisu pokriveni kamera. Pretpostavlja se da su izabrali takvu lokaciju kako ne bi bili primećeni, ali i kako bi iz stana u prizmelju mogli lakše da pobegnu.

Rekonstrukcija ubistva Ranka Eskobara (VIDEO) - Alo.rs

Kako smo ranije objavili ekskluzivan snimak sprovođenja, na njemu su se videla dva uhapšena mladića u sportskoj odeći od kojih je jedan vidno šepao. Drugi je izveden u roze papučana koje su mu nekoliko brojeva manje, što sugeriše da je policija upala u štek stan na prepad i zatekla nepripremljene ubice.

Podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta kada je upucan dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju.

Dvojica maskiranih mladića tada su, sa kapuljačama i hirurškim maskama su usnimljeni na kamerama video nadzora.

Ubijeni Ranko Radošević Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Radoševič je dovođen u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Eskobar se bavio prodajom vozila, a mušterije su mu bile ljudi iz podzemlja. Kako mediji prenose, on je prepravljao obična vozila u blindirana i time povećavao njihovu vrednost.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading