OSVANULA ČITULJA ZA LIKVIDIRANOG RANKA ''ESKOBARA'' Ovako su se od Radoševića oprostili najmiliji, a njegova sahrana biće obavljena sutra
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Novosti

Sahrana Ranka Radoševića zvanog Eskobar zakazana je za 13. mart 2023. godine na groblju Orlovača.

Nikšićanin je ubijen u četvrtak 9. marta dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju. Porodica je objavila čitulju u kojoj obaveštavaju rodbinu i prijatelje da će sahrana Radoševića biti u ponedeljak 13. marta na groblju Orlovača.

''STAN NA DAN'' I NASELJE BEZ NADZORNIH KAMERA Ovde su se krili osumnjičeni za ubistvo Ranka Eskobara; evo zašto su odabrali baš ovu lokaciju

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi Ranko Radošević iznenada preminuo 9. marta 2023. u 54. godini. Sahrana će se obaviti u ponedeljak 13. marta u 14 sati na groblju Orlovača. Opelo počinje u 13.30 sati. Porodica prima saučešća u Hramu Svetog Prokopija od 11.30 sati - piše u čitulji koju su jutros objavile dnevne novine Novosti.

Policija je po ubistvu odmah raspisala potragu za ubicama i uhapsila dvojicu osumnjičenih, Stefana Z. (28) i Luku V. (26). Jedan je iz Lebana, drugi iz Kraljeva.

Prema saznanjima medija, uhapšena je i saučesnica u ovom zločinu, a reč je o maloletnoj osobi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading